Shift 040
Image default
Aanbiedingen

De juiste behandeling bij blijvende vermoeidheid

Veel mensen denken dat ze met klachten van blijvende vermoeidheid gewoon moeten leren leven. Maar gelukkig is er in veel gevallen een behandeling mogelijk. Het is dus zeker niet zo dat de situatie hopeloos is. Belangrijk voor een goede behandeling is dat de oorzaak van de blijvende vermoeidheid duidelijk is. Dit kan bijvoorbeeld optreden na een virusinfectie. Mensen die een besmetting met Covid-19 hebben doorgemaakt kampen hier soms mee. Maar ook na een behandeling tegen kanker kunt u te maken krijgen met vermoeidheid die zeer langdurig aanhoudt. Uw arts kan u verwijzen als dit voor u geldt.

Chronische pijn kan uw leven tot een hel maken

Vermoeidheid is heel vervelend, maar chronische pijnklachten kunnen nog veel erger zijn. Het kan uw leven zodanig beïnvloeden dat u tot niets meer in staat bent. Als u niet kunt werken of niet of nauwelijks kunt deelnemen aan het maatschappelijk leven dan is het goed te weten dat er wellicht een mogelijkheid is om u te laten behandelen tegen chronische pijnklachten. Sommige ziekenhuizen hebben hiervoor een speciale pijnpoli. U kunt hiervoor ook een doorverwijzing vragen naar Revalis, een gespecialiseerde kliniek voor chronische klachten. Zij hebben een vestiging in Breda en in Den Bosch.

Uw arts kan u verwijzen voor efficiënte hulp

Als u te maken heeft met chronische pijnklachten of met blijvende vermoeidheid dan kan een bezoek aan de Revalis kliniek wellicht de oplossing zijn. U wordt allereerst uitgenodigd voor een intake. Tijdens dit gesprek wordt uw situatie besproken en de klachten geïnventariseerd. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld om u zo goed mogelijk te helpen. Uw huisarts kan u doorverwijzen, maar de verwijzing kan uiteraard ook worden afgegeven door uw specialist of door de bedrijfsarts. Op de website kunt u meer informatie vinden over de behandelmogelijkheden. Hier staan uiteraard ook de contactgegevens voor het maken van een eerste afspraak.