een refurbished device kopen

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bv. Groupon en logischerwijs in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden gebruikte artikelen die door een specialist weer een nieuw leven in geblazen wordt. De deskundige vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor kersverse. De refurbished apparaten zijn altijd goed getest op onjuistheden.

Waarom refurbished?

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Accu – Alle refurbished iphones beschikken over een geheel kersverse accumulator. Een accu verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude accu is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er 100% van verzekerd dat je over een volmaakt werkende batterij beschikt.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished gsm? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Een Refurbished apparaat is een stuk minder duur dan een nieuwe telefoon en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een juiste uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een uitstekend plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished iphones niet van kersverse Apple telefoons te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished samsungs kiest:

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Passende bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoontoestel refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Telefoons worden nagekeken en getest. De slimme telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu uiteraard. Toch vinden veel mensen gebruikte artikelen eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished Iphonehttps://www.telefoondiscounter.nl/!

Klik hier voor de site :