loopbaanbegeleiding Gent

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U krijgt afzonderlijke begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders gesprekspartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, passies, capaciteiten , motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de perfecte werk te vinden? Wat is mijn toewijding? Hoe gebruik ik mijn kwaliteiten optimaal. Een uitkomst op deze vraag bekomt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een opleiding loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ZZP’ers en carrièremannen- en dames.

Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De onofficiële omgeving, de overzichtelijke opbouw en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Loopbaancheques

Met de jobcheques krijgt u redelijke loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobbegeleidingstraject gaat u gezamenlijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens bekomt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw job- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor bekwame loopbaanbegeleiding . De jobcheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Wanneer komt u in aanmerking voor jobcheques

– Online. Ga naar https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/hoe en klik op ‘hoe bestel ik jobcheques?’. Ga aan de slag met het zorgvuldig invullen van alle gegevens.
– Telefonisch. Bel 0800 30 700 (gratis). Een medewerker van VDAB neemt met u alle benodigde gegevens door. Houd uw persoonsgegevens bij de hand. VDAB is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur.

 Wat indien ik mijn arbeid cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Mits u de loopbaancheque onbenut laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te assisteren bij aanpassingen in uw leven. Heeft u moeite met hervormingen in uw job of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw taak- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat raadgeving begeleidt u bij het vinden van een opbrengst op uw vraag. Kortom, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het hersenbreker op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: betaalbaar met loopbaancheques, een traject brengt antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

Job test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de geschikte betrekking voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de gepaste kant op met uw carrière? Als u vragen heeft aangaande uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Mits u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, capitulatie, capaciteiten , motivatie en plaats op de arbeidsmarkt.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u verkrijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Klik hier voor de site : http://ucareloopbaanbegeleiding.be/contact-ucare/loopbaanbegeleiding-oost-vlaanderen/#Bereiken