Shift 040
Image default
Alarmsysteem

Slot openen

Soms komt het wel eens voor de je een de situatie bent dat je een slot moet openen. Wanneer dit het geval is dan zijn er meerdere mogelijkheden om dit op te lossen.

Waar begin je?

Allereerst is het belangrijk om er achter te komen om wat voor type slot het gaat. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat verschillende soorten sloten ook op een andere manier werken en dus er ook andere manieren nodig zijn om deze te openen.

Lockpicking

Lockpicking is een van de bekendste manieren om een slot te openen zonder daarbij een sleutel nodig te hebben. Het is een vaardigheid waar wel wat oefening voor nodig is om onder de knie te krijgen. Als je hier mee wilt beginnen is het belangrijk om eerst een goede lockpickset in je bezit te krijgen. Je kunt deze eventueel zelf maken of aanschaffen via een online lockpick webshop. Hier zijn er meerdere van in Nederland maar ik raad www.lockpickwebwinkel.nl aan. Ik heb er namelijk al bij meerdere wat besteld maar dit is degene die mij tot nu toe het meest aanspreekt omdat de mensen die er werken ook zelf de sport beoefenen. Helemaal als alles nieuw voor je is dan is het erg handig om gewoon wat dingetjes te kunnen vragen.

Andere manieren om meer te leren.

Voor de rest staan er ook veel leuke video’s op youtube. Misschien wel in het Engels maar desalniettemin erg informatief. Ik wens je alvast veel plezier met het ontdekken van deze sport.

Klik hier voor de site : https://lockpickinformatie.wordpress.com/2015/11/26/lockpicking/

Gerelateerde artikelen

Thuisveiligheidstips voor frequente reizigers

Het beoefenen van de Lockpick sport