Shift 040
Beauty en verzorging

Congres

Frank is 42 jaar en zijn gehele beroepsloopbaan werkzaam in de cosmetische geneeskunde. Als onderdeel van zijn functie is het verplicht om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen deze branche. In het kader hiervan is Frank nu voor een kleine week in de Verenigde Staten om een aantal congressen bij te wonen. De vlucht naar Boston was prettig en gelukkig zonder vertragingen verlopen waardoor Frank eerst nog even goed kon uitrusten voordat hij naar zijn eerste congres ging.

Het eerste congres, wat om 12 uur in de middag werd gegeven, ging over rimpelbehandeling met injectables. Een thema waar Frank tijdens zijn functie in Nederland al meer dan regelmatig mee te maken krijgt. De arts die het congres leidde had recent verbeteringen ten opzichte van de huidige methode aangebracht. De verbeteringen waren voor Frank zeer zeker toepasbaar ten opzichte van zijn werk in Nederland. Tijdens de pauze van het congres kwam Frank toevallig een oude collega van hem tegen die het congres ook bijwoonde. Na een tijdje bij gekletst te hebben hervatte het congres weer. Na afloop van dit congres ging Frank tevreden terug naar zijn hotel midden in het centrum van Boston.

De volgende dag was Frank vrij dus kon hij de stad zelf is wat beter gaan bekijken. Boston is een erg oude stad in de Verenigde Staten  en heeft ook diverse musea. In de avond is Frank naar een wedstrijd gegaan van het basketbal team de Boston Celtics, dit was een ervaring om nooit te vergeten. De volgende dag is Frank naar zijn tweede en laatste congres gegaan. Dit ging over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot botox behandelingen. Een fronsrimpel verwijderen kan tegenwoordig nog sneller en nog meer pijnvrij voor de patiënt. Met de kennis opgedaan tijdens de congressen in de Verenigde Staten kon Frank zijn patiënten in Nederland nog beter van dienst zijn.

Klik hier voor de site : http://injectableklinieken.nl/nl/