Shift 040
Image default
Bedrijven

Maak het de dieren gemakkelijker door een rubberen stalmat te kopen

Een zachte rubberen stalmat kopen is een perfecte manier om de dieren in de stal een droge stal te bieden. Bijvoorbeeld de paarden en de koeien die gestald staan in hun eigen hokken hebben daar misschien wel helemaal niet zo’n fijne plek om tot rust te komen. Je maakt de stal misschien wel schoon, maar wanneer de beesten hun ontlasting laten gaan staan ze in hun eigen urine bijvoorbeeld en daar kunnen ze zich niet echt lekker meer bewegen. Door rubberen stalmat te kopen kan je ervoor zorgen dat het schoonmaken van een stal heel gemakkelijk wordt, want de stalmat is geschikt voor schoonmaakmiddelen en neemt daarnaast ook geen urine op, waardoor het beest niet in de urine hoeft te staan. Je kunt dit simpel wegspoelen door een spuit op de mat te richten met water. 

Dieren

Omdat de dieren wel echt moeten genieten van hun rust om daarna weer te presteren is een rubberen stalmat kopen zeker geen overbodige luxe. Je hebt de paarden misschien weer nodig voor het uitvoeren van een wedstrijd en de koelen heb je nodig voor het produceren van melk. Wanneer de dieren zich niet prettig voelen in hun eigen stal en ze daar dus ook niet tot rust kunnen komen wordt het moeilijk om hen ook nog later aan het werk te zetten. Je wilt natuurlijk ook wat het beste is voor de dieren en daarom is een rubberen stalmat kopen een zeer goede wijze om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van de dieren in de stallen.

Veehouders

Niet alleen is een rubberen stalmat kopen een mogelijkheid wanneer je in het bezit bent van paarden en koeien, maar ook andere veehouders kunnen gebruik maken van deze matten. Zoals mensen die varkens houden, schapen en herten. Ook is het geschikt voor hondenliefhebbers die een hond hebben en die ook lekker willen laten spelen en slapen.