Shift 040
Image default
Bedrijven

Met een etiketteermachine krijgt ieder product het juiste etiket

Wilt u de juiste etiketten kunnen plakken op uw producten? Kies dan voor een professionele etiketteermachine. Bij Tegra Systems vindt u altijd de juiste machine. U kunt hiermee alle producten voorzien van een etiket, van potjes en pakjes tot hele kleine producten zoals lippenstiften. Met de juiste etiketteermachine kunt u ieder product van een label voorzien. Op dit label, gedrukt met een professionele etiketteermachine van Tagra Systems, kunt u alle belangrijke informatie vermelden. Zo is dit een doelgerichte oplossing. Denk dus goed na over wat u op uw etiket wilt vermelden, zodat u uw klant goed kunt informeren.

Vermeld alle verplichte informatie eenvoudig op uw verpakkingen

Op veel producten moet er volgens de wetgeving verschillende informatie vermeld staan. Zo voorziet u uw klant van belangrijke informatie. Met de etiketteermachines van Tegra Systems gaat dit op een simpele manier. Zo kunt u snel en eenvoudig alle informatie die u wil en moet vermelden op uw verpakking, op een etiket laten drukken. Zo kunt u bijvoorbeeld allergie-informatie op het etiket zetten, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. Dit geldt ook wanneer u bijvoorbeeld de eventuele aanwezigheid van bijtende of irriterende stoffen in uw product op het etiket vermeld . Dit soort informatie moet altijd op uw verpakkingen vermeld staan. Zo kunnen uw klanten uw producten op een veilige manier blijven gebruiken.

Voor iedere situatie de juiste etiketteermachine

Kies ook voor een etiketteermachine van Tegra Systems. U kiest dan uit verschillende typen machines. Zo is er voor ieder product de juiste machine en het juiste etiket. Met een boven- en onder-etiketteermachine kunnen bijvoorbeeld doosjes en flacons worden voorzien van een mooi etiket. Ook voor buisjes en tubes is er zo een speciale etiketteermachine. Al deze machines vindt u bij Tegra Systems. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met deze experts en stel uw vragen. Stuur ze een e-mail of neem telefonisch contact op. Zo maakt u een weloverwogen keuze.

https://www.tegrasystems.nl/