Shift 040
Bedrijven

Sim only abonnementen vergelijken!

Een bedrijf dat we vandaag willen bespreken is Vergelijk-Simonly. Deze website probeert alle aanbieders van sim only abonnementen in hun vergelijking mee te nemen. Op deze manier, ben jij als consument, verzekert van de laagste prijs voor een sim only abonnement. Er zijn tientallen vergelijkingssite op het gebied van simonly te vinden via het internet. De meeste geven dezelfde resultaten. Toch is het niet verkeerd om op meerdere sites een vergelijking te maken. Sommige vergelijk-sites houden hun website niet bijgewerkt, waardoor je geen actueel resultaat krijgt van de vergelijking.

Als je de eenmaal de stap wilt nemen, kan je een sim only abonnement direct online afsluiten. Dit doe je meestal niet via de vergelijkingswebsite maar via een provider. Als je een gsm contract afsluit zit je er vaak minimaal 1 jaar aan vast. Wil je een korter abonnement, kijk dan bij Ben Sim only. Soms zijn er speciale acties die alleen online zijn te vinden.

Ook bij algemene telecomwinkels kan je een sim only abonnement afsluiten. Voorbeelden van deze winkels zijn bijvoorbeeld Belsimpel en Typhone. Wil jij niet teveel betalen elke maand, kies dan voor een kleine bundel. Log elke maand in en kijk wat jouw verbruik is. Komt jouw verbruik vaker dan 1 maand boven de bundel uit, pas dan jouw belbundel aan. Start vandaag nog de vergelijking van alle sim only abonnementen die in Nederland verkrijgbaar zijn via onderstaande site.

 

Klik hier voor de site : http://www.vergelijk-simonly.com