Shift 040
Dienstverlening

Alles in 1 pakket

Wat is een alles in één pakket?

Een alles in één pakket is een speciaal pakket met verschillende digitale diensten. Met zo’n pakket sluit je in één keer een abonnement af voor digitale televisie, telefonie en internet. Het voordeel aan een alles in één pakket is de prijs. Door verschillende abonnementen via één aanbieder af te sluiten krijg je een korting.

Wanneer we drie losse abonnementen naast elkaar zetten, zien we dat het internet abonnement het duurst is. Gevolgd door het telefonie en televisie abonnement. Wanneer je deze drie abonnementen bij verschillende aanbieders afsluit krijg je te maken met drie gemiddelde prijzen. Bij één aanbieder krijg je een lage prijs aangezien je een groot abonnement afsluit.

Hoeveel kost een alles in één pakket?

De prijs van een pakket is afhankelijk van de voorwaarden en aanbieder van het abonnement. Een pakket met een snelle internetconnectie is duurder dan een pakket met een langzamere internetconnectie. De prijzen lopen van 35 euro per maand tot 70 á 80 euro per maand.

Bij het afsluiten van een alles in één pakket moet je voornamelijk rekening houden met het internetpakket. Ben je een fanatieke gamer of heb je een snelle internet connectie nodig voor je werk? Dan is een wat duurder pakket aan te raden. Ben je een gemiddelde surfer? Dan kan je beter een wat goedkoper pakket nemen. Dat scheelt weer geld!

Welke alles in één aanbieders zijn er?

Er zijn een aantal aanbieders actief, dit zijn; Ziggo, Tele2, KPN, Telfort, UPC, Vodafone en Online. Het werkelijke verschil tussen de aanbieders is miniem. De prijzen liggen dicht bij elkaar. De prijsverschillen bij de goedkope pakketten zijn niet meer dan 5 á 10 euro per maand. Echter zit er wel wat verschil in het tv zender aanbod. Hierin blinkt UPC uit.

Uiteindelijk gaat het om persoonlijke voorkeur. Het verschil in prijs en kwaliteit is namelijk minimaal.

Klik hier voor de site : http://abonnementzonderbkr.nl/alles-in-een-pakket.html