Shift 040
Electronica en Computers

De armband met activity tracker

Iedere dag weer zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gadgets. Niets is tegenwoordig dan ook te gek. Zo is het zelfs mogelijk om met een stijlvolle armband te zien hoe actief jij nou daadwerkelijk bent op een dag. Deze armband wordt ook wel de Fitbit Flex genoemd. Maar wat houdt dit precies in, en wat kan dit apparaatje allemaal?

De Fitbit Flex
De Fitbit Flex is een nieuwe uitvinding op het gebied van de gadgets. Met deze armband is het mogelijk om diverse resultaten te bekijken. Je kunt daarbij onder andere denken aan de activiteiten die men op een dag onderneemt. Deze activiteiten en bewegingen worden allemaal vast gelegd in de Fitbit Flex armband. Aan de hand van deze gegevens is het mogelijk om te zien of men voldoende beweging heeft op een dag.

Een Fitbit Flex voor de fitness
Zeker voor de mensen die zich dagelijks bezig houden met fitness kan een Fitbit Flex een aanvulling zijn. Zo houdt het jouw stappen bij, de afgelegde afstand en ook het aantal verbrande calorieën. Niet alleen overdag is de Fitbit Flex aan het werk, ook ’s nachts worden er diverse gegevens gemeten zoals het slaapritme.

Hoe het werkt
De armband moet worden gekoppeld aan een telefoon. Dit wordt uiteraard geheel draadloos gedaan. Het is dan ook mogelijk om de armband te koppelen aan een iPhone of een Android telefoon. Door de applicatie te downloaden is het mogelijk om gebruik te maken van de Fitbit Flex.

Meer weten over de werking? Bekijk www.fitbitflexkopen.nl voor alle actuele informatie over de handige gadget.

Klik hier voor de site : http://www.fitbitflexkopen.nl