Shift 040
Electronica en Computers

Elektrische sigaretten

Er zijn best veel mensen die willen stoppen met roken, maar het wilt niet echt lukken wanneer ze het proberen. Ze hebben dan meestal ook wel van alles uitgeprobeerd. Zij zijn dan bij de huisarts langs geweest, hebben pleisters geprobeerd, kauwtabletten, kauwgom etc.

Toch wilt het niet echt lukken met het roken, omdat ze die nicotine te graag willen hebben, maar ze zijn toch heel erg bezorgd over hun gezondheid. Die giftige stoffen die uit een rookwolk komen van tabak sigaretten zijn natuurlijk heel erg slecht voor jezelf en voor de personen die met je mee roken.

E-what

Gelukkig hebben ze een alternatief gevonden voor tabak sigaretten en dit heet een elektrische sigaret. De E-sigaret zorgt ervoor dat jij jouw dagelijkse nicotine wel binnenkrijgt, maar dan zonder die giftige rookwolken om je heen en die akelige geur. Een E-sigaret maakt gebruik van een batterij en een atomizer, samen zorgen deze twee ervoor dat nicotine wordt verdampt. Doordat nicotine wordt verdampt, kan je het veiliger consumeren. Zo zorg jij ervoor dat je geen giftige rookwolken meer verzameld, die heel slecht zijn voor jou gezondheid, maar zo krijg jij nog wel je nicotine binnen.

Wacht dus niet te lang met het bestellen van jou eigen E-sigaret, dit kan je heel makkelijk online doen en voor je het weet heb jij hem binnen.

Klik hier voor de site : http://dansmoke.nl/