Kies via Foon4u

Foon4u

Het vinden van de juiste telefoon voor jou kan een hele opgave zijn. Er zijn immers heel veel zaken waar je rekening mee moet houden. Zo speelt de prijs natuurlijk een grote rol, maar ook jouw voorkeuren wat betreft vormgeving en kleur. Daarnaast speelt natuurlijk ook nog mee wat voor soort abonnement je bij een bepaalde mobiel kunt krijgen. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze, is er de website Foon4u. Bij Foon4u worden de verschillende mobieltjes met elkaar vergeleken en ook de verschillende abonnementen die erbij te krijgen. Bovendien houden zij jou ook altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Zo zie je gemakkelijk en snel wat voor jou een voordelige optie is. Daarnaast houdt Foon4u ook nog een blog bij op de website met allerlei nieuws op het gebied van mobiele telefonie. Zo weet je altijd snel welk model er binnenkort uitgebracht gaat worden, wat fabrikanten zelf belangrijk vinden aan hun product of welke formaten telefoons door een bepaald merk gemaakt gaan worden. Sommige van deze nieuwtjes berusten op geruchten die de ronde doen, maar de meeste nieuwsfeiten komen van de fabrikanten zelf. Zo wist Foon4u kortgeleden nog te melden dat Blackberry smartphones blijft maken met een keyboard, omdat uit klantonderzoek gebleken is dat de zakelijke markt dit keyboard toch heel erg belangrijk vindt. Ook de nieuwtjes wat betreft de laatste modellen die uitgekomen zijn of die nog uit moeten komen, zijn natuurlijk van grote waarde als je op het punt staat een nieuwe telefoon uit te kiezen. Het is dan goed om te weten dat Sony net een mini versie van de Xperia heeft gelanceerd en dat de iPhone halverwege dit jaar waarschijnlijk met nieuwe formaten komt. Foon4u houdt je graag van deze nieuwtjes op de hoogte, zodat jij een betere keuze kan maken voor een mobiele telefoon die helemaal bij jouw wensen past.

Kies via Foon4u

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van allerlei nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie, dan is het dus goed om de site van Foon4u.nl goed in de gaten te houden. Maar zoals gezegd kun je er ook heel goed terecht om een nieuwe telefoon te vinden die helemaal bij jou past. Sommige mensen weten al precies welk merk ze graag willen hebben, maar zij weten nog niet goed welk model hen het meeste aanspreekt. Ook voor hen heeft Foon4u de oplossing. Je kunt namelijk eenvoudig het merk van jouw voorkeur selecteren en dan krijg je de verschillende modellen in beeld. Wil je bijvoorbeeld graag een iPhone, dan klik je die aan en dan krijg je dus een overzicht van de verschillende modellen, zoals de iPhone 4 en de iPhone 5s. Bij al deze modellen staan de specificaties vermeld, zoals de grootte van het beeldscherm en het aantal pixels van de camera. Hierdoor wordt het voor jou gemakkelijker om te bepalen welk model voor jou geschikt is. Je weet immers vaak goed welk formaat beeldscherm je graag hebt en welke kwalificaties de camera bijvoorbeeld moet hebben. Maar Foon4u kan je ook helpen als je nog helemaal geen idee hebt van welk merk jouw voorkeur heeft. Hiervoor kies je eenvoudig het tabblad ‘smartphone vergelijken’ en je kunt dan de verschillende types aanklikken die je graag met elkaar zou willen vergelijken. Doordat Foon4u van alle vooraanstaande merken de specificaties voor handen heeft, kun je dus een heel goede vergelijking maken. Zo zie je dus heel snel welke Nokia, LG of Samsung bijvoorbeeld echt iets voor jou is. Door Foon4u hoef je dus niet langer allerlei verschillende websites bij langs te gaan om te ontdekken wat de voordelen zijn van welke smartphone, je krijgt het hier allemaal in een handig overzicht gepresenteerd.

Abonnement kiezen

Iets anders wat vaak lastig is, is het kiezen van een telefoonabonnement. Gelukkig kan Foon4u jou ook hierbij helpen. Als je al een toestel hebt en hier nog tevreden over bent, dan heb je natuurlijk niets aan een abonnement waarbij je een meteen ook een nieuw toestel krijgt. Het is voor jou dan veel voordeliger om te kiezen voor sim only. Maar welke voldoet nu aan jouw wensen en welke sim only is voor jou het voordeligst? Via het menu Sim-only vergelijken van Foon4u vind je dit gemakkelijk uit. Je geeft hier op hoeveel belminuten je wilt hebben en hoe groot je databundel moet zijn. Daarnaast kun je ook nog aangeven welke contractduur jouw voorkeur heeft. Foon4u laat jou vervolgens zien welke providers er zijn en welke in jouw geval als beste uit de bus komt. Zo vind je dus heel eenvoudig de gunstigste sim only provider. Wil je toch graag een nieuw toestel bij je abonnement? Dan kies je op de site van Foon4u voor het kopje smartphones met hoge korting. Hier geven ze jou een overzicht van de voordeligste abonnementen die er te krijgen zijn, waarbij je bovendien een nieuw toestel krijgt. De abonnementen die zij aanraden, gaan vaak gepaard met een iets ouder toestel. Hierbij moet je denken aan de topmodellen van het afgelopen jaar. Doordat fabrikanten en providers deze kwijt willen, kun je deze met heel voordelige abonnementen krijgen. Of je nu dus vooral op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws op het gebied van mobiele telefonie of dat je op zoek bent naar een nieuwe smartphone of een nieuw abonnement of sim only, je bent bij Foon4u dan helemaal aan het juiste adres.

Klik hier voor de site : http://www.foon4u.nl/