Shift 040
Electronica en Computers

Klassikaal MCSA certificaten behalen

MCSA

Decisco is een internetonderneming die gespecialiseerd is in MCSA trainingen. Dit zijn trainingen die voornamelijk in de avond worden gegeven. Dat is erg handig voor mensen die graag door willen studeren naast hun werk. Ook voor studenten is een MCSA een buitenkansje om naast hun studie te volgen. Een MCSA training kan je in de toekomst verder brengen omdat je hiermee een gedegen kennis op zult doen van alles wat er bij de producten van Microsoft komt kijken. MCSA staat namelijk voor Microsoft Certified Solutions Associate. Dat houdt in dat je na het volgen van deze MCSA training een certificaat ontvangt waarmee je jezelf een MCSA mag gaan noemen. Ook als je nog verder wilt studeren om nog meer te weten te komen over Microsoft, dan is dat ook allemaal mogelijk omdat Decisco nog veel meer cursussen aanbiedt. Niet alleen moet je hierbij denken aan vervolgtrainingen die komen na het behalen van je MCSA. Ook zijn er cursussen en trainingen voor Microsoft Office, Citrix of Windows 7 en 8. Bij Decisco zal je als ware computerexpert de deur uit wandelen. Het klinkt wellicht wat arrogant, maar wij van Decisco zijn ervan overtuigd dat elke deelnemer zal slagen. Ook als je helemaal niets van computers af weet. Dat maakt bij ons helemaal niets uit. Wij hebben enkel zeer ervaren leraren in dienst die je een op een zullen begeleiden. Hoeveel lessen je daar ook voor nodig hebt, wij laten echt niemand in de kou staan. Daarom garanderen wij ook dat honderd procent van de deelnemers absoluut aan het einde van hun termijn een MCSA certificaat binnen weten te halen. Tot nu toe is ook altijd gebleken dat dit standhoud want er is nog nooit iemand gestopt of gezakt. Dus bent u ook erg geïnteresseerd geraakt na het lezen van deze tekst? Dat begrijpen wij maar al te goed. In de komende alinea’s zult u verder kunnen lezen over de voordelen van het halen van een MCSA certificaat via Decisco.

Klassikaal MCSA certificaten behalen

Een echt groot pluspunt dat mensen vaak aanhalen als ze voor het eerst bij ons binnenkomen is het feit dat onze opleidingen klassikaal gegeven worden. Dit is in tegenstelling tot vele andere opleidingen die je kunt aanvragen en die je thuis moet volgen met een aantal contacturen met een begeleider. Dat zijn opleidingen die je meestal na een tijdje links laat liggen omdat je wellicht te snel afgeleid bent. Thuis zijn er immers tal van andere factoren waarmee je rekening moet houden tijdens het studeren. Een MCSA haal je niet zomaar en als je steeds wordt afgeleid door bijvoorbeeld de televisie, het internet of wellicht je gezin dan schiet dat niet erg op. Zeker als je echt voor een MCSA wilt gaan, zit er niets anders op dan terug te keren naar de schoolbanken. Ondanks het klassikale karakter van de lessen is er genoeg tijd om met je begeleider rustig alle stappen voor het behalen van een MCSA certificaat door te nemen in je eigen tempo. Mensen met al wat meer computer ervaring zullen daarom ook sneller klaar zijn met de opleiding, dat staat als een paal boven water. Maar dat neemt niet weg dat wij oog hebben voor iedereen die de cursus gaat volgen. Je betaalt immers evenveel cursusgeld als je naaste, dus dan wil je ook waar voor je geld. Nou wij beloven dat het helemaal goed gaat komen en je binnen enkele maanden de trotse eigenaar of eigenares kan zijn van je MCSA certificaat. Als je eerst de kat uit de boom wilt kijken dan is het zelfs mogelijk om eerst een proefles te gaan volgen. Dan weet je precies op welk niveau het cursusmateriaal zich bevindt, wie je eventuele klasgenoten zullen zijn en hoe de leerstof behandeld wordt. Ook dat is weer een van de voordelen van Decisco, je zit nergens aan vast. Met een thuiscursus moet je direct allerlei dure boeken aanschaffen en heb je geen keus meer om te annuleren. Bij de MCSA van Decisco is dat geheel anders. Je kunt zelfs eerst een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem eens contact met ons op

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar bij ons komt de klant altijd op nummer 1. Klantgerichtheid is belangrijk, je wilt wel waar voor je geld en je bent zeker in deze tijden niet gek. Een dief van je portemonnee zijn dien je dan ook koste wat kost te voorkomen. Hopelijk hebben we je weten te overtuigen van de geweldige voordelen die het volgen van een MCSA cursus bij ons kan hebben. Mocht je toch nog met prangende vragen zitten, wij begrijpen ook wel dat het een grote uitgave is, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer, de mail of het contactformulier die allen terug te vinden zijn op onze website. Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk contact met je op. Langskomen in ons studiecentrum behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in Maarssen, dat ligt vlak bij Utrecht en dus centraal gelegen in het midden van het land. Zo is het voor iedereen gemakkelijk om ons te bereiken. Wellicht is het een goed idee om ons te gaan volgen op facebook, linked in en twitter. Zo blijf je steevast op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van deze Microsoft cursussen. Er zijn namelijk vaak enorme kortingen te behalen omdat wij veel aan promoties doen. Tot snel!

Klik hier voor de site : http://www.decisco.nl/