Shift 040
Energie

De financiële voordelen van een zonnepaneel voor u

Kies voor een zonnepaneel

Gebruikmaken van een zonnepaneel is een veel beter alternatief voor energiewinning dan de traditionele brandstoffen. Zowel de natuur als de mensheid zelf heeft bij gebruik van een zonnepaneel veel minder te lijden. We hebben de verantwoordelijk voor onze nakomelingen om zuinig om te gaan met moeder aarde en onder andere de uitstoot van koolstofdioxide zo veel mogelijk binnen de perken te houden. Wij in Nederland hebben er zeker ook belang bij gezien onze lage ligging. Een zonnepaneel kan hiertoe een eerste stap in de goede richting zijn.

Graag willen we u van dienst zijn bij het zo efficiënt mogelijk gebruikmaken van een zonnepaneel. We hebben jarenlange ervaring en kunnen u derhalve van deskundig advies voorzien. Zo geldt dat voor het hoogste rendement van een zonnepaneel uw dak het beste op het zuiden kan liggen. De hellingsgraad ervan ligt idealiter tussen de 15 en 40%. Boven laatstgenoemd percentage gaat het rendement omlaag. Het dak dient zoveel mogelijk schaduwvrij te zijn, hoewel ook bij bewolking energie opgewekt wordt. Met behulp van deze tips kunt u zo goed mogelijk profiteren van de voordelen van zonne-energie.

Wilt u profiteren van de voordelen van deze schone energiebron, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Uiteraard zijn we leverancier van een zonnepaneel van uitmuntende kwaliteit. Ook kunt u bij ons terecht voor complete doe-het-zelf-pakketten waarin tevens een omvormer, de benodigde kabels en montagemateriaal zit. Dit pakket kunt u zelf op uw dak installeren. Indien u liever de installatie door vaklui laat uitvoeren, zijn wij hiervoor de ideale partner. Onze zeer ervaren installateurs zijn u graag van dienst. Indien u vragen heeft of meer informatie wilt kunt u ons telefonisch bereiken of een mail sturen. Ook kunt u via onze site een offerte aanvragen.

De financiële voordelen van een zonnepaneel voor u

Tegenwoordig is het helemaal hot om ‘groen’ bezig te zijn. In de huidige tijden van economische crisis, is het investeren in het milieu niet iets waar mensen prioriteit aan geven. En dat is eigenlijk helemaal niet logisch, want een milieubewuste investering in bijvoorbeeld een zonnepaneel (of meer dan één) is juist nu een slimme zet. Met de installatie van een zonnepaneel, kiest u voor een rendabele investering. De zonnepanelen van Solar Systems zullen gelijk voor u aan het werk gaan; zonnig of bewolkt, uw energielasten lopen hoe dan ook terug. Een hele geruststelling voor u en uw gezin; uw energierekening is weer een zorg minder.

Dat een zonnepaneel uw financiële situatie doet verbeteren, ziet u meteen na installatie terug op uw rekening. Wist u dat een zonnepaneel zich doorgaans na zes, zeven jaar terugverdienen? Aangezien ze zo’n 30-40 jaar meegaan, zijn panelen een veilige keuze. De waarde van uw huis stijgt meteen na installatie; iedereen ziet panelen als een mooie investering. Als u kiest voor het collectief aanschaffen van panelen, en zich verdiept in de mogelijkheden voor subsidie, kunnen de panelen zich nog sneller terugverdienen. Een hele geruststelling voor uw financiële plaatje. En dat terwijl u zich ook nog eens moeiteloos inzet voor een schoner milieu, doordat u bijvoorbeeld minder CO2 uitstoot dan met andere energiebronnen. Louter voordelen dus! Een kleine investering die zich snel doet terugverdienen.

In Surhuisterveen vindt u onze showroom. Hier kunt u zes dagen per week terecht voor een kijkje en het verkrijgen van onze vrijblijvende adviezen en offertes. Natuurlijk is contact ook mogelijk online of per telefoon. Onder het kopje ‘Contact’ vindt u alle benodigde contactgegevens.

Contact opnemen

Als u de droge feiten betreffende een zonnepaneel op een rij zet, zult u zich direct afvragen waarom u nog niet bent overgestapt op zonne-energie. Leest u gerust mee.

–          Na 6-7 jaar verdient een zonnepaneel zichzelf terug.

–          Een zonnepaneel gaat zo’n 30-40 jaar mee.

–          Door middel van subsidie en de mogelijkheid tot het collectief inkopen van panelen, kunt u flinke kortingen krijgen op de aanschaf.

–          Uw huiswaarde zal direct na installatie stijgen.

–          U draagt meteen uw steentje bij aan een beter milieu.

–          Ook al schijnt de zon niet, een zonnepaneel zal u nog steeds van genoeg energie voorzien.

De keuze voor een zonnepaneel is niet meer dan logisch. Het is een milieuvriendelijke oplossing voor het energieprobleem dat steeds nijpender zal worden. Met panelen bent u zorgeloos verzekerd van genoeg energie voor u en uw gezin. U zult zelfs na een tijdje zien dat u uw investering terugverdient, en uw energierekening zal verbluffend laag uitvallen. En ondertussen hoef u zich niet zo schuldig te voelen wanneer u uzelf eens verwent met een filmavondje of zonnebanksessie. U draagt immers dankzij uw panelen al een flink steentje bij aan een betere wereld. En dat geeft een lekker gevoel, als u weet dat een gemiddelde Nederlander doorgaans het milieu flink kan belasten.

In onze showroom kunt u eens een kijkje komen nemen als u echt geïnteresseerd bent. Wij zijn geopend op werkdagen van 9:00-17:30 (maandag vanaf 13:00) en op zaterdag van 9:00-17:00. Ook onze website zal u hopelijk voorzien van de nodige informatie. Is er voor u alsnog contact gewenst, dan kunnen wij u per mail of telefonisch contact staan. Of vult u eens de vrijblijvende offerte aan, om een passende schatting te maken voor uw situatie. Wij horen graag van u!

Klik hier voor de site : http://www.solar-systemen.nl/