Shift 040
Energie

Zonnepanelen kopen?

Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk, leveren u een lagere energierekening op en de werking ervan is eenvoudig: genoeg redenen dus om zonnepanelen te kopen. Wanneer u investeert in een zonnepanelen installatie, wekt u minimaal 25 jaar aan zonnestroom op in eigen beheer. De stroom die u niet gebruikt, kunt u terug leveren aan uw energieleverancier, wat u een behoorlijke besparing kan opleveren. Maar hoe weet u nou welke zonnepanelen u moet kopen? Bij Tenten Solar Zonnepanelen werken we met gerenommeerde merken zonnepanelen, welke staan voor kwaliteit en service. We adviseren u graag bij de keuze voor het juiste merk zonnepaneel.

Merken zonnepanelen

Zonnepanelen vergelijken is niet altijd even eenvoudig. De keuze voor het juiste merk zonnepaneel hangt daarnaast ook af van het type zonnepaneel dat u wilt. Gaat u voor een monokristallijn zonnepaneel, een polykristallijn zonnepaneel of juist voor een dunne film zonnepaneel? Al deze type zonnepanelen zijn bij Tenten Solar verkrijgbaar, u vindt o.a. de volgende merken zonnepanelen:

  • Solar Frontier zonnepanelen: Producent van dunne film zonnepanelen;
  • Sunrise Solartech zonnepanelen: Kwalitatief hoogstaande Full Black monokristallijne zonnepanelen;
  • Talesun Solar zonnepanelen: Zonnepanelen voor het hogere marktsegment;
  • Yingli zonnepanelen: Grootste producten van zonnepanelen wereldwijd, zowel monokristallijne- als polykristallijne zonnepanelen;
  • JA Solar zonnepanelen: Zonnepanelen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel monokristallijne- als polykristallijne zonnepanelen;
  • Eging zonnepanelen: Producent van zonnepanelen met een basis in productie van zonnecellen.

Zonnepanelen met elkaar vergelijken

Hoe kunt u zonnepanelen nou met elkaar vergelijken? Dit kan o.a. door te kijken of de zonnepanelen zijn getest door het Photon Testinstituut. Dit internationale testinstituut test zowel zonnepanelen als omvormers in de praktijk en beoordeelt ze op kwaliteit. De uitslag van de Photon test is behoorlijk accuraat. Ook kunt u kijken of de zonnepanelen TÜV of IEC gecertificeerd zijn, dit garandeert een bepaalde mate van kwaliteit. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, wij geven u dan een advies voor de meest geschikte zonnepanelen voor uw specifieke wens.

Wilt u graag meer informatie of een gepast advies? Neem dan contact met ons op via +31 544 35 33 48 of mail ons.

Klik hier voor de site : http://www.tentensolar.nl/