Vlees van uitzonderlijke kwaliteit in een BBQ pakket

Als je een BBQ pakket van de slager bestelt, kun je uitgaan van uitstekende kwaliteit. Je kunt zelf kiezen welk vlees je erin wil hebben. Angus vlees is van hoogwaardige kwaliteit en is heerlijk op de barbecue. Het is afkomstig van het runderras Aberdeen Angus. Dit zijn hoornloze runderen die voornamelijk gehouden worden voor hun vlees. Er zijn zwarte Angus-runderen (Black Angus) en rode runderen (Red Angus). Je vindt Angus vlees in veel restaurants terug door de hoogwaardige kwaliteit. Het staat ook erg bekend door de “marmering” van het vlees. Dit zijn dunne lijntjes vet die door het vlees heen lopen. Deze lijntjes houden de smaak vast. Angus vlees bereiden op de barbecue is heerlijk. Het is echter wel net zo lekker om tijdens een barbecue wat af te wisselen. Het is daarom aan te raden om een compleet BBQ pakket te regelen met niet alleen Angus vlees, maar bijvoorbeeld ook met een heerlijke steak of malse spareribs.

Steak op de barbecue: verschillende soorten

Hoeveel mensen komen er eten? En waar houden ze van? Er zijn veel verschillende soorten steaks. Kies bijvoorbeeld voor een malse en sappige rib eye. Dit is niet voor niets één van de meest populaire steak soorten op de markt. Het is makkelijk te bereiden en het lekkerst vanaf de grill. Of kies voor flat iron steak, een sukadestuk dat erg lekker is om als steak te eten! Een verrassende keuze. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog kiezen voor de flank en de skirt, het is maar net wat je het lekkerst vindt. Ben je bang dat het te moeilijk is om te bereiden? Het hoeft niet moeilijk te zijn, zolang je de juiste bereidingswijze maar aanhoudt en gebruik maakt van de beste materialen en producten. Vind je het toch nog te riskant om zelf steak van bijvoorbeeld Angus vlees te maken, dan kun je natuurlijk ook heerlijke spareribs serveren. Zo kun je zelf je eigen BBQ pakket samenstellen.

Verschillende soorten spareribs

Zelf de lekkerste spareribs op de barbecue maken. Daar maak je je gasten blij mee! Spareribs zijn spareribs. Dat is wat veel mensen denken. Maar er zijn veel verschillende soorten spareribs. In Nederland wordt vaak het gedeelte van de lende, vlakbij de ruggengraat gegeten. In Amerika noemt men deze spareribs “loin ribs” of “baby back ribs”. Dat is niet voor niets, want de echte spareribs zijn die van de buikzijde. Deze zijn veel groter dan die van het gedeelte van de lende en hebben een veel stevigere structuur. Echter hebben ze ook veel meer smaak. Doordat ze zoveel groter zijn en een stevigere structuur hebben, is de bereidingstijd ook langer. Maar de heerlijke smaak is dat zeker waard. Maak ze op de barbecue, waar je ook heerlijke spareribs of steak kunt bereiken. Met een compleet BBQ pakket heb je zo voor iedereen wat wils op de barbecue!

Klik hier voor de site :