De juiste koper gevonden? Ontvang hulp bij het verdere verloop van de verkoop van uw bedrijf

Een Management buy-in of juist een Management buy-out? Of gaat het misschien om een familiebedrijf en is de volgende opvolger aan de beurt? Of heeft u nog geen idee wat de ideale partij is? Schakel dan de hulp in van Fidor Corporate Finance zodat de verkoop van uw bedrijf definitief wordt. Zodra u de juiste partij gevonden heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk een eerste gesprek in te plannen. Zeker wanneer jullie elkaar nog niet kennen, is het van belang om jullie ideeën uit te wisselen en afspraken in een intentieverklaring vast te leggen. Zijn jullie het eens geworden over de afspraken betreft de overname? Fidor Corporate Finance stelt voor u de koopovereenkomst op waarna de koper het recht heeft om onderzoek binnen uw bedrijf te verrichten. Oftewel, de Due Dilligence. Via dit onderzoek kan de koper controleren of alle verkregen informatie juist is.

Ontvang hulp bij de verkoop van uw bedrijf

Het verkopen van uw bedrijf kan een zware tijd zijn. Zeker wanneer u het vanaf het begin heeft opgezet en hier jarenlang werkzaam bent geweest. U kunt dan ook wel wat hulp gebruiken bij de administratieve afhandeling. Daarom schakelt u de professionele hulp van Fidor Corporate Finance in bij de verkoop van uw bedrijf. Zij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt en er niets over het hoofd wordt gezien. De focus ligt altijd op de ondernemer én de onderneming. Op een no-nonsense manier ontvangt u een uitmuntende dienstverlening met een goede balans tussen emotie en professionaliteit. Interesse in hulp bij de verkoop van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact op met deze specialist.

Hulp bij het bepalen van de waarde om de verkoop van uw bedrijf in gang te zetten

Wanneer u een verkoopmemorandum laat opstellen, start de verkoop van uw bedrijf pas echt. Maar voor hoeveel gaat u uw bedrijf verkopen? Want natuurlijk wilt u voorkomen dat u te veel of te weinig vraagt. Maar hoe komt u achter de waarde van uw bedrijf? Helaas is daar geen eenvoudig antwoord op te geven. Er zijn verschillende methoden om de waarde van uw bedrijf te berekenen. Denk hierbij aan de intrinsieke waarde, discounted cashflow-methode, goodwillmethode en het berekenen van de rentabiliteitswaarde. Fidor Corporate Finance raadt u aan om meerdere methodes te gebruiken en de uitgerekende waarde als richtlijn te beschouwen. Wenst u een preciezere uitkomst te ontvangen? Vraag dan om hulp van de specialist bij de verkoop van uw bedrijf.