Shift 040
Financieel

Geld lenen

Een persoonlijke lening afsluiten

Wat is een persoonlijke lening? Een persoonlijke lening is meestal een relatief kleine lening waarop geen onderpand rust. Een persoonlijke lening begint meestal rond €2500,- en loopt meestal door tot €50.000,- .

Een persoonlijke lening kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe auto, een nieuw interieur, een verbouwing of een vakantie. Bij een persoonlijke lening ben je niet verplicht om het geld aan een bepaald doeleinde te spenderen zoals bij een hypotheek wel gebruikelijk is. Een persoonlijke lening is dan ook een ideale oplossing voor mensen met geldproblemen. Met een persoonlijke lening kunnen deze problemen makkelijk worden opgelost.

Waar geld lenen?

Er is enorm veel keus als het gaat om geld lenen. Door al die verschillende banken en kredietverstrekkers zie je door de bomen het bos niet meer. Wat zijn de beste kredietverstrekkers en waarom zijn die de beste? Cofidis en Beobank behoren tot de top als het gaat om geld lenen. Deze twee kredietverstrekkers bevinden zich al jaren in de markt.

De Beobank is een Belgische bank met meer dan 250.000 klanten. De bank is een dochteronderneming van Credit Mutuel Nord Europe. De Beobank staat voornamelijk bekend om het goedkope/voordelige aanbod van spaar- en betalingsoplossingen. Voor de consument is de Beobank dan ook een geschikte keus als het gaat om geld lenen.

Geld lenen Beobank, is nooit een slecht idee. De leningen van de Beobank beginnen bij €2500,- en lopen door tot €7500,-. De Beobank hanteert één van de laagste rente niveaus op de markt. Op een lening dient slechts 5,7% rente betaald te worden. Wanneer we dit rente percentage vergelijken met andere banken komen wij tot de conclusie dat de Beobank een zeer aantrekkelijk rente tarief hanteert.

Wil je meer informatie over banken, kredietverstrekkers en geld lenen? Klik dan op één van de bovenstaande links.

Klik hier voor de site : http://www.kredietje.be/