Shift 040
Image default
Financieel

Ontdek de meest voordelige hypotheek voor uw woning in de omgeving van Helmond

Wilt u ook graag profiteren van de lage rentevoet en wilt u daarom uw hypotheek laten herzien? Houd er dan rekening mee dat er extra kosten bij komen. Bij Engel Financieel Advies gaat men voor u na of deze kosten opwegen tegen het te behalen rentevoordeel. Dit wordt voor u al berekend in slechts tien minuten. Daarnaast krijgt u bij deze hypotheekadviseur ook financieel advies over uw verzekeringen en spaarrekeningen. Zo bent u er altijd zeker van dat u nooit te veel betaalt.

 

Krijg de voordeligste hypotheek voor het verbouwen van uw woning in Helmond of omstreken

Is uw badkamer dringend aan vervanging toe en wilt u uw woning beter isoleren? Steeds vaker wordt er gekozen voor het verbouwen van een woning in plaats van het bouwen van een nieuwbouwwoning. Bij beide scenario’s is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten voor uw project in Helmond of omgeving. Bij Engel Financieel Advies in Boekel wordt u geholpen met het kiezen van de juiste hypotheek. Wanneer u kiest voor een verbouwing is het ook mogelijk om deze te laten financieren door een kortlopend krediet en geniet u vaak van tal van subsidies. De financiële experts van Engel Financieel Advies vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden. Zo komt u tijdens de verbouwingen niet voor verrassingen te staan.

 

Krijg financieel advies als u een hypotheek afsluit voor een woning in Helmond of omgeving

Vaak is een woning kopen met een hypotheek goedkoper en op lange termijn voordeliger dan huren. Ga daarom lans bij Engel Financieel Advies voor een hypotheek in de buurt van Helmond die aansluit bij uw wensen en financiële situatie. Deze hypotheekadviseur gaat op zoek naar de meest voordelige hypotheek voor uw situatie en is niet afhankelijk van een bepaalde bank. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken met deze specialist om uw huidige hypotheek onder de loep te nemen. Dit doet u het beste om de twee à drie jaar. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

 

Gerelateerde artikelen

Heb je geld nodig met spoed

De beste hypotheek voor uw droomhuis in Arnhem en omgeving

Middels een financial lease kunt u uw auto zakelijk financieren