Shift 040
Financieel

Over de AOV verzekering

U bent een ondernemer en dan loopt uw risico. Dit weet u van te voren als u een onderneming start. Toch is het wel belangrijk om geen onnodige risico’s te lopen en de mogelijke risico’s zo goed als het gaat af te dekken. Een belangrijke is arbeidsongeschiktheids. Hoewel u er niet aa wilt denken dat u arbeidsongeschikt raakt is het wel een reeele mogelijkheid.

Indien u een zpp’er bent, dan is het helemaal zeer belangrijk. Uw ondernemer is gebouwd op uw werkzaamheden. U bent het fundament van uw onderneming en als dat weg valt dan stort uw bedrijfje in. Dat zou zonde zijn? Er is echter goed nieuws! Dit risico kunt u namelijk goed afdekken door een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Oftwel een AOV verzekering. Met een dergelijke verzekering zorgt u er voor dat uw inkomsten door blijven lopen als u arbeidsongeschikt raakt.

Zo bent u ervan verzekert dat u tijdens uw herstel genoeg inkomsten heeft om in uw levensonderhoud te voorzien en de lopende financiele zaken voor uw bedrijf kunt blijven betalen, zodat u na uw herstel weer zonde schade uw bedrijf kunt voeren.

Klik hier voor de site : http://www.aov-zzp.nl