Shift 040

Personeelsadministratie uitbesteden: welke voordelen levert het op?

Shift040

Uw personeelsadministratie uitbesteden levert voor u als ondernemer voordelen op. U hoeft niet langer tijd en energie te steken in de administratieve en financiële processen die komen kijken bij het voeren van de personeelsadministratie. Een payroll organisatie neemt deze werkzaamheden op zich en zal daarbij letten op de toepassing van actuele CAO’s en wetgeving. Doordat een payroll bedrijf juridisch werkgever van uw personeel wordt, ontzorgt deze organisatie u daarnaast van de grootste werkgeversrisico’s. Verder zijn er payroll bedrijven die met u mee denken over uw HR-beleid en uw HR-strategie. Zo’n bedrijf is bijvoorbeeld 365 Payroll.

Personeelsadministratie uitbesteden: wie is er bij geholpen?

Als startend ondernemer kan het prettig zijn om alle facetten die komen kijken bij salarisadministratie uit te besteden. Zo houdt u tijd over voor het ondernemen zelf. Door de uitbesteding van uw personeelsadministratie worden werkzaamheden zoals loonbetalingen, het registeren van verlofdagen en het opmaken van arbeidsovereenkomsten voor u gedaan door 365 Payroll. U vermindert daarbij uw ondernemersrisico’s. Zo loopt u geen contractrisico’s, u heeft geen kosten bij ziekte en geen verplichtingen bij ziektebegeleiding. Dit maakt uw organisatie flexibeler en laat uw handen vrij voor het ondernemerschap. Om dezelfde redenen kan het uitbesteden van personeelsadministratie natuurlijk ook aantrekkelijk zijn voor ondernemers die al langer een bedrijf runnen. Daarnaast is 365 Payroll tevens de perfecte partij als u voor een specifieke termijn hulp bij uw personeelsadministratie nodig heeft.

Hulp bij uw HR-beleid

Ook als u uw personeelsadministratie uitbesteedt, ligt het nemen van grote beslissingen nog steeds bij u als ondernemer. Zo bepaalt u de arbeidsvoorwaarden en runt u de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Wel is het mogelijk om hulp van 365 Payroll te ontvangen hierbij. De professionals van deze organisatie beschikken over jarenlange ervaring en voorzien u op HR-gebied van uitgebreid advies. Van het mee denken over uw HR-strategie tot het helpen bij het voeren van functioneringsgesprekken en het werven van personeel. Uw wensen staan daarbij voorop. In overleg met u kan 365 Payroll u de diensten bieden die precies aansluiten bij uw onderneming.

https://365payroll.nl/