Maatwerk en unieke behandelingen bij de fysio in Oosterhout!

Voor algemene fysiotherapie bij Fysioprofit bent u verzekerd van een juiste behandeling. Zij zijn dan ook een degelijk en goede fysio rondom de omgeving van Oosterhout. Met een klein maar zeer gedreven en gespecialiseerd team van drie fysiotherapeuten is FysioProFit een goede praktijk voor al uw klachten en pijntjes. Met specialisaties op het gebied van algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, reuma en arbeidstherapie kunt u altijd terecht bij een van de therapeuten met uw klachten. Met de drie fysiotherapeuten in de praktijken van FysioProFit is er naast de nodige mankracht ook de kwaliteitskennis in huis. De fysio die gevestigd zit in Waalwijk is iedere doordeweekse dag open, maar ook de zaterdagochtend tot 12 uur is de praktijk open. De fysio gevestigd in Oosterhout is alleen doordeweeks open, op onregelmatige tijden.

De PRT-methode in een fysio in regio Oosterhout en Waalwijk

Nieuwe technieken worden steeds vaker toegepast. Zo ook bij verschillende fysio in Oosterhout, dit wordt natuurlijk wel gedaan op ieder zijn eigen manier. Met de PRT-methode wordt de functie van de therapeut veranderd. De fysiotherapeut krijgt een rol als coach, hierbij wordt vooral de nadruk gelegd op u. U moet zelf u lichaam verder pushen, limieten opzoeken en ervoor zorgen dat uw niveau van functionele belastbaarheid op een hoger platform komt te liggen. Voor zo een fysio in de regio van Waalwijk en Oosterhout kunt u terecht bij FysioProFit, hierbij hanteren ze de actieve PRT Methode om u verder te helpen met uw klachten. Door de PTR methode wordt uw lichaam op de lange termijn sterker en bent u meer capabel om de pijn waarmee u nu kampt te onderdrukken of zelfs niet eens te voelen.

Fysio in regio Oosterhout en Waalwijk met de benodigde certificatie

Fysiotherapeuten zorgen voor rust en geven u het gevoel dat u op de juiste weg bent met betrekking tot uw behandeling. Zo ook bij verschillende fysio in Oosterhout wordt er gezorgd dat u geholpen wordt. Daarnaast is de praktijk van FysioProFit gecertificeerd volgens het HKZ. Verder bent u altijd verzekerd van het feit dat u geholpen wordt met uw behandeling. Collega’s van de praktijk FysioProFit nemen elkaars patiënten over bij bijvoorbeeld vakantie of ziekteverzuim. Wanneer een medewerker van de praktijk voor langere tijd uit de roulatie is, kan er eventueel ook gevraagd worden aan een fysiotherapeut uit een andere fysio in de regio Oosterhout en Waalwijk om de honneurs waar te nemen.

Klik hier voor de site :