Shift 040
Gezondheid

Oorzaak van Impotentie bij mannen

 

Impotentie bij mannen

Impotentie bij mannen komt voor bij 1 op de 8 mannen vanaf 18 jaar. Vaak krijg je als man zijnde op latere leeftijd impotentie. Dit heeft te maken met je testosteronspiegel. Deze daalt vanaf je 25ste levensjaar. Wanneer je dan ook nog eens veel stress ervaart of een ongezonde leefstijl erop na houdt, is de kans aanzienlijk groter dat je te maken krijgt met erectie falen en een verlaagd libido. Gelukkig is er veel aan te doen.

Oorzaak impotentie

De oorzaak van impotentie loopt nogal uiteen. Bij de één is stress de boosdoener, en bij de ander ligt een verminderde gezondheid. Hieronder de meest voorkomende oorzaken.

Stress en moeheid

Stress en moeheid staan stipt op nummer 1. Dat is niet voor niets. Op latere leeftijd heb je vaak een stressvolle baan en een gezin dat veel tijd en energie kost. Van stress afkomen is vaak niet zo heel gemakkelijk. Toch is het belangrijk om hier aan te gaan werken. Wanneer dit bij jou de boosdoener is, en je graag weer je potentie terug krijgt, is het van belang om je stress aan te pakken. De eerste stap is vaak om erover te praten met je partner, familie of vrienden.

Angst tot falen

Angst tot falen komt ook geregeld voor. Wanneer je eens een keer geen erectie kunt krijgen of behouden, is dat bij de meeste mannen een enorme schok. Echter is het niet zo heel erg. Soms is de oorzaak zo onschuldig dat reden tot paniek absoluut niet nodig is. Om je angst te overwinnen raden wij het innemen van erectie of potentieverhogende middelen aan. Dit zijn altijd supplementen en verkrijgbaar bij de drogist en online.

Meer weten?

Ga dan naar Erectiestoornisoplossen.nl

 

Klik hier voor de site : http://erectiestoornisoplossen.nl