Shift 040
Gezondheid

Wat is er gezond aan inca bessen

Wat is er gezond aan inca bessen

Wat is er allemaal zo gezond aan inca bessen? Dat het een superfood is wisten wij al. Dus dat het ook positief zou zijn voor je lichaam wisten we ook maar wat er nou precies zo gezond is aan incasbessen daar hebben veel mensen nog vraagtekens bij.

De voedingswaarde van de inca bes:
Wanneer je de inca bes vergelijkt met andere soorten voedsel dan valt het meteen op dat de voedingswaarde enorm hoog ligt. Deze bessen zitten namelijk vol met de vereiste vitaminen zoals A, B1, en B2, B6 en B12. Ook zit er een goede dosis Vitamine C in en bevat het Thiamine wat koolhydraatstofwisseling bevordert. Ook zijn er diverse belangrijke mineralen aanwezig o.a. Fosfor en calcium die zorgen voor goede harde botten. Ook is het immuunsysteem erg gesteld op de Inca bessen omdat er bioflavonoïden aanwezig zijn. Hierdoor wordt je minder snel ziek. Als dit bovenstaande nog niet genoeg was zit er ook nog een bom aan eiwitten in die natuurlijk ook onmisbare bouwstenen zijn voor een gezond lichaam.

Kortom de inca bessen hebben het alles behalve slecht met je voor. Je kunt van deze gezondheidsvoordelen slechts bij een zeer kleine inname al vol op genieten. Je kunt ze bijvoorbeeld door je ontbijt heen mixen. In yoghurt in een vruchten drankje. Kortom je kunt ze op veel manieren toepassen. Ook is het slim om andere superfoods in huis te hebben zodat je ook op dit vlak lekker gevarieerd kunt eten.

Je kunt Raw Inca bessen bestellen via incasbessen.net

Klik hier voor de site : http://www.incabessen.net