Shift 040
Huishoudelijk

Bolsius geurkaarsen

Bolsius kaarsen kunt u krijgen in allerlei soorten, maten kleuren. Tevens heeft Bolsius een aparte geurlijn. Dat zijn geurkaarsen, geurtheelichten, geurstokjes en geurglazen. Deze zijn te krijgen in wel 25 verschillende geuren. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van 6 populaire geuren. Allemaal van de bekende Bolsius kwaliteit. Vele branduren, geen walmen en geen zwarte roet. Makkelijk te bestellen in de online kaarsenwinkel. 

De kaarsen kunt u als decoratie op een leuke plek in huis neerzetten. Dat kan zijn de woonkamer maar ook de badkamer en het toilet zijn plaatsen waar je vaak de geurlijn van Bolsius tegenkomt. 

U maakt het allemaal wel eens mee dat er door wat voor reden dan ook een vieze of aparte geur in huis hangt. Dat kan zijn dat het riool door veel regenval stinkt of dat u in de keuken iets hebt klaargemaakt waardoor soms dagen later het nog is te ruiken wat u heeft gemaakt. Dan is de oplossing om op diverse plekken in huis geurkaarsen, geurglazen, geurtheelichten en geurstokjes neer te zetten.

De geurstokjes geven weken lang een heerlijke geur. De overige producten uit deze geurlijn kunt u uiteraard als decoratie neerzetten doch de producten kunt u ook aansteken. Op het moment dat de kaarsen branden gaan deze een fijne geur afgeven die u door het hele huis ruikt. 

De kaarsen worden binnen 2 werkdagen uit eigen voorraad geleverd in Nederland en naar Belgie een dag langer. In Nederland via PostBL en naar Belgie via DHL. 

 

 

 

 

Klik hier voor de site : https://www.kaarsen-online.nl/kaarsen/geurkaarsen/