Een media fles die voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving

Bij het verpakken van medicatie kunt u zich voorstellen dat het verpakkingsmateriaal aan zeer strenge eisen en wet- en regelgeving moet voldoen. De media fles van PET Power is hier een goed voorbeeld van. Door in zee te gaan met een specialist op het gebied van PET verpakkingen, zoals PET Power, weet u zeker dat de kwaliteit van de verpakking in orde is. Bij dit bedrijf ondergaat iedere PET media fles namelijk verschillende kwaliteitscontroles. Zo worden de wanddiktes, kleurechtheid, inhoudsmaatvoering, lekdichtheid en afmetingen van de PET media fles gemeten. Vindt u andere zaken nog belangrijk voor uw verpakkingen? Dan kan ook daarop gecontroleerd worden.

Een steriele media fles voor het verpakken van medicijnen

Voor het verpakken en vervoeren van medicijnen zijn volledig steriele verpakkingen nodig. Daarnaast moeten deze verpakkingen ook op maat worden gemaakt zodat de benodigde hoeveelheid er precies in past, niets meer en niets minder. Dit is erg handig bij onder meer het exact afmeten van bepaalde medicijnen. Wel is het belangrijk wanneer u medicijnen of andere producten in de healthcare sector gaat verpakken, dat deze verpakking steriel is. Om er zeker van te zijn dat u uw producten in een steriele media fles verpakt, is het een goed idee om deze PET verpakking te laten produceren door een specialist als PET Power.  Zij produceren namelijk al hun steriele PET verpakkingen in een klasse 7 cleanroom. Na productie kunnen de media flessen worden doorgestraald met gammastralen. Hierdoor weet u 100% zeker dat de verpakking volledig steriel is.

Een specialist denkt aan het milieu bij de productie van uw media fles

Het milieu is iets dat iedere ondernemer aan het hart zou moeten gaan. Gelukkig zien we dit ook steeds meer onder de noemer van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit geldt ook voor een specialist op het gebied van PET flessen zoals de media fles, namelijk PET Power. Het is hun doel om hun producten op milieuvriendelijke wijze te produceren en hiermee de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit doen ze door onder andere te zorgen voor minder CO2-uitstoot, het gebruiken van hernieuwbare materialen en het verminderen van afval. Door uw media fles te laten produceren door een specialist als PET Power kiest u ook direct voor een beter milieu.

Klik hier voor de site :