Ga voor een stalen buis met een spiraalnaad of een langsnaad

Hoe onderscheid je een spiraalnaad van een langsnaad? Een spiraalnaadgelaste buis komt uit een coil. Dit is een opgerolde staalplaat die spiraalgewijs onder poederdek gelast wordt. Door middel van coiljunction kan er een nieuwe coil aangelast worden zodat er enorm lange buizen geproduceerd kunnen worden, wat handig is voor het overbruggen van lange afstanden. Een langsnaad gelaste stalen buis kan onderverdeeld worden in twee groepen: LSAW en ERW. De LSAW is een buis die vervaardigd wordt uit een plaat die rond gezet wordt en onder poederdek wordt Wist u dat u hier ook rijplaten kunt huren en kopen? Kunststof rijplaten huren

Huur naast stalen ook kunststof rijplaten bij Swanenberg IJzer Groep, waar u alle bouwbenodigden kunt huren. Kunststof platen zijn namelijk makkelijker te hanteren dan stalen rijplaten en bieden weer andere mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een binnenstedelijk infraproject op de planning staan die u gaat voorbereiden? Dan biedt kunststof rijplaten huren de oplossing. Ook voor tijdelijke fietspaden en bescherming van een straat kunt u kunststof rijplaten huren. Naast stalen en kunststof rijplaten kunt u bij deze specialis ook terecht voor een stalen buis met een staalkwaliteit volgens wettelijke normen. Deze zijn weer zeer geschikt voor constructiedoeleinden bij een complexe ondergrond. Voor iedere ondergrond heeft deze specialist dé oplossing.

Uiteenlopende toepassingen met een stalen buis

Stalen buizen van Swanenberg IJzer groep kunt u gebruiken in allerlei situaties. U heeft de keuze uit spiraalnaadgelaste buizen, langsnaadgelaste buizen en naadloze buizen. Al deze stalen buizen zijn van uitstekende kwaliteit en altijd uit voorraad leverbaar. De stalen buizen bieden een solide basis voor elk bouwproject in de GWW-branche en utiliteitsbouw. Kunt u niet de stalen buis vinden waar u naar op zoek bent? Dan is het altijd mogelijk om de stalen buis op maat te laten maken zodat ook uw project een goede basis krijgt. Wat de ondergrond betreft, biedt deze specialist ook rijplaten die u kunt huren of kopen.