Responsive webdesign

Responsive webdesign werkt

Als u een goede bedrijfssite hebt gelanceerd, dan is het ook nog een goed idee om te bedenken dat het belangrijk is om tevens aan responsive webdesign te denken. Wist u bijvoorbeeld dat steeds meer mensen websites bekijken via hun:

 • smartphone
 • tablet
 • notebook?

Het beeldscherm van dergelijke moderne apparaten is doorgaans een stuk kleiner dan die van een gewone computer of laptop. Daarom worden sites soms helemaal niet goed weergegeven. En dit wilt u natuurlijk niet hebben. Aangezien hordes mensen informatie opzoeken met de iPad is het wel zo handig om zelf ook een goede indruk achter te laten via dit medium. Het is dus zeker aan te raden om te kiezen voor een responsive webdesign. Dit zorgt er voor dat uw bedrijfswebsite:

 • zichtbaar is op alle soorten apparaten
 • automatisch aan wordt gepast aan het apparaat waarmee de site bekeken wordt
 • gebruiksvriendelijk is – bezoekers hoeven niet meer eindeloos naar beneden en heen en weer te scrollen

Kortom, dit is precies wat u nodig hebt vandaag de dag. Met een responsive webdesign van The Internet One kunt u werkelijk alle kanten op. Daarnaast is ons werkelijk niets te gek en denken wij graag met u mee. Wij zijn van alle markten thuis en draaien onze hand nergens voor om. Dat is een feit. Bij The Internet One bent u dus aan het juiste adres als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig responsive webdesign. Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit, vandaar dat u bij ons echt goed zit. Wilt u eerst wat meer informatie hebben, voordat u een keuze maakt of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea’s. Want daar komt u meer te weten over hoe een responsive webdesign voor u kan werken.

Wist u dat een responsive webdesign helemaal niet duur hoeft te zijn?

Klinkt dit erg goed en is dit ook iets wat u uit wilt proberen? Wilt u ook graag een responsive webdesign hebben, maar bent u bang dat dit erg in de papieren zal gaan lopen? Bent u niet bereid om voor hoge kosten op te draaien en wilt u beslist geen dief zijn van uw eigen portemonnee? Bij The Internet One hoeft u er niet bang voor te zijn dat u erg diep in de buidel zult moeten tasten voor een responsive webdesign. Wij hanteren namelijk erg lage tarieven. En dit zal ook zo blijven. Dus ook als u in de toekomst nog eens een responsive webdesign nodig zou hebben, dan zult u bij ons niet duur uit zijn. Kortom, bij ons zit u voor een dubbeltje op de eerste rang. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Klinkt dit u nou wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten voordat u een beslissing neemt of u al dan niet voor The Internet One gaat kiezen? Wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat u eerst graag wat meer informatie wilt hebben, voordat u een besluit neemt. Wij informeren u daarom graag uitgebreid over een responsive webdesign. Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen:

 • ten eerste kunt u ons even opbellen
 • ten tweede kunt u ons een mailtje sturen met daarin uw vraag
 • en ten derde bent u in de gelegenheid om het contactformulier op onze site in te vullen

Kortom, er zijn genoeg manieren om ons te bereiken. Het is maar net welke u het meest prettig vindt. Dus wilt u meer weten over onze pakketten voor een responsive webdesign? Wilt u weten hoe de vork precies in de steel zit en wat zij zoal voor u kunnen betekenen? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Bij ons is de klant nog echt koning

U hebt inmiddels al kunnen lezen dat u bij ons voordelig uit bent, als u op zoek bent naar een mogelijkheid om uw bedrijfswebsite ook toegankelijk te maken voor tablets en smartphones. De sites die wij ontwerpen zijn allemaal voorzien van een responsive webdesign, zodat u dit niet later nog eens hoeft te veranderen. Voor die bedrijven die al een bestaande site hebben, maar deze graag tablet-proof willen maken, hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen om er een responsive webdesign op te zetten. Klinkt dit goed en is dit precies wat u wilt? Dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen en u aan te melden als een nieuwe klant. Uiteraard kunt u ook altijd eerst even een offerte aanvragen. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen. Als u met The Internet One in zee gaat, dan kunt u onder andere profiteren van:

 • een geweldige service, waar u te allen tijde gebruik van kunt maken
 • een aantrekkelijke prijs kwaliteit garantie voor een responsive webdesign
 • de mogelijkheid om voordat u een bestelling doet al uw vragen te stellen aan de medewerkers van de klantenservice
 • een optie om ook voordelig een linkbuilding pakket erbij te kopen
 • en nog veel meer!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor een goed responsive webdesign, dan kunt u niet meer om ons heen. Kies dus voor een responsive webdesign van The Internet One!

Klik hier voor de site : http://www.theinternetone.nl/wat-is-responsive-webdesign/