Shift 040
Mode en Kleding

Merkkleding voor 2015

Merkkleding is hot en dit is het altijd al geweest. Bij merkkleding gaat het niet alleen om het kledingstuk, maar ook om de image die het merk heeft. Merkkleding is altijd al de kleding geweest waarbij branding een enorm grote rol speelt. Ook lopen zij wat betreft de mode trends vaak voorop en zijn er zelfs merken die de trendsetters de jaren erna proberen te kopiëren. Ook binnen de merkkleding in het voorjaarsseizoen 2015 zijn er weer verschillende trends te zien.

Zo zal de merkkleding in 2015 er uitbundig, fris en fruitig uit zien. We zagen het vorig jaar al een beetje, maar aankomend voorjaar zal er veel gebruik gemaakt zijn van sorbet kleuren in combinatie met uitgesproken felle kleuren. Ook zullen doorzichtige materialen en pailletten een grote rol spelen binnen de merkkleding in 2015. Pailletten zijn glimmende platte kralen die gebruikt worden om in 2015 met felle kleuren de avondjurken te bedekken.

Net zoals vorig jaar blijft denim populair in 2015 en daarom zullen de merken ook dit jaar weer veel denim stoffen gebruiken. Dit zal bestaan uit hele lichte of juist hele donkere denim jasjes, blazers, broeken, rokken en shorts. Denim heeft een stoere, maar tegelijkertijd ook een hele chique look. Binnen deze trend met denim zal leer ook een grote rol spelen en dan met name in een opengewerkte vorm.

Het de merkkleding in het voorjaar van 2015 zal verder bloemachtig zijn. Er zullen op veel kledingstukken bloemenprints verwerkt zijn. Niet in de vorm van standaard rode rozen, maar de bloemenprints in 2015 hebben een artistieke en fantasierijke insteek. In veel gevallen zullen de bloemen verschillende kleuren hebben, wat weer aansluit op de nieuwe kleuren schema’s voor het voorjaar 2015. Verder gaat fantasie gaat sowieso invloed hebben binnen de merkkleding. Zo zullen de merkkleding designs in 2015 wat zwieriger zijn dan dat we gewend zijn.

Klik hier voor de site : http://www.vestishop.nl