Shift 040
Mode en Kleding

Stevige handtassen

Als ik aan mijn moeder denk dan associeer ik haar meteen met een grote collectie handtassen. Ik weet niet precies waarom zij er zoveel had maar haar hele slaapkamer hing vol met handtassen. Ik heb vroeger altijd gezworen dat ik nooit handtassen zou gaan gebruiken. Ik vond het zulke onhandige dingen en omdat ik graag veel spullen meeneem wilde ik niet altijd met zo’n klein onhandig tasje lopen te zeulen. Ik koos daarom jarenlang altijd voor stevige grote rugzakken zodat ik zeker kon zijn dat ik veel materialen mee kon nemen. Korte tijd geleden is hier verandering in gekomen. Ik zal u in het onderstaande vertellen wat er gebeurd is.

Goedkope handtassen

Het was op een dinsdagmiddag dat ik door het centrum van Amsterdam liep toen ik daar mijn oog liet vallen op een winkel waar ze enkel handtassen in het assortiment hadden. Vroeger zou ik hard van een dergelijke winkel zijn weggerend maar deze keer trok het aanbod dat in de etalage hing mij heel erg aan. Hoe kon dit toch in vredesnaam het geval zijn? Ik had nog nooit zoiets meegemaakt en zeker niet met tassen! Hoe dan ook ik besloot om eens de winkel binnen te lopen om te zien wat ze mij eventueel zouden kunnen bieden.

Ik was meteen om

Ik durf het bijna niet toe te geven maar binnen een kwartier stond ik weer buiten de winkel… met drie handtassen! Ik kon de verleiding werkelijk niet weerstaan, er waren zoveel mooie tassen dat ik gewoon geen ‘nee’ kon zeggen. Ik heb nu:

  • een tas die ik de rest van mijn leven kan gebruiken
  • een tasje waar ik helemaal niet veel voor heb betaald
  • een zeer tevreden gevoel over mijn nieuwste aankoop

Kortom, ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.

Klik hier voor de site : http://www.tassen.info