Shift 040
Relatie

Hoofdkussen een hoofdzaak van belang

De aanschaf van een hoofdkussen is voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld en vereist geen ander advies, dan het hoofdkussen advies van de verkoper bij een beddenzaak of grootwinkelbedrijf. Een vergissing kunnen wij u verzekeren. Hoofdkussens zijn even belangrijk als een matras, een bed en goed passende schoenen.

Er zijn hoofdkussens met support of ondersteuning en zonder support of een korte periode van ondersteuning van hoofd en nek. Er zijn 4 materialen waar een hoofdkussen van gemaakt kan worden. Polyesther vezel, traagschuim, boekweit en orthoflex.

Vergelijking

Het goedkoopste materiaal is een polyesther vezel dat een minimale periode van twee dagen ondersteuning geeft. Gevolgd door traagschuim, dat ook wel geheugenschuim of memoryfoam wordt genoemd. Dit materiaal geeft een goede support, maar kent ook nadelen door het hoge gewicht, de warmte die er ontstaat en de irritante geur die het kussen kan verspreiden. Boekweit is een natuurlijk materiaal waarvan de vulling veel ondersteuning geeft. De schillen waaruit het materiaal is opgebouwd verschuiven soms en geven dan een storend geluid.

De absolute top, het beste hoofdkussen, is naar de mening van pillowperfect en haar talrijke klanten, geproduceerd met een vulling van orthoflex. Niet alleen is het hoofdkussen comfortabel, het is bovendien in drie delen gestikt en biedt een uitmuntende ondersteuning van hoofd en nek.

Laat u professioneel en door een gediplomeerd fysiotherapeut adviseren aan de hand van een aantal video’s op onze website pillowperfect. Of ga direct naar onze webshop als u nu al overtuigd bent van uw keuze voor orthoflex.

Klik hier voor de site : http://www.pillowperfect.nl