Shift 040
Sport

De juiste materialen voor de voetbalsport

Kies de juiste keepershandschoenen

Een voetbalwedstrijd kan soms door een detail beslist worden. Het is daarom van groot belang dat je altijd met uitstekend materiaal aan de wedstrijd begint dit koop je op voetbal kopen.net. De kwaliteit van je spullen kan in sommige situaties het verschil maken. Dat geldt zeker voor de keeper, die vaak een cruciale rol speelt in een wedstrijd. Daarom wil je als keeper natuurlijk altijd de beste handschoenen hebben. Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar, voor keepers op elk niveau en van elke leeftijd.

Goede grip en goede bescherming

De belangrijkste voorwaarde waar goede keepershandschoenen aan moeten voldoen, is dat ze een goede grip moeten hebben. Je moet de bal immers goed kunnen vangen, maar ook goed vast kunnen houden, hij mag je niet door de vingers glippen. Verder is het natuurlijk erg belangrijk dat je handen en vingers goed beschermd zijn. Want er worden soms kanonskogels op je afgevuurd. Daarom zijn er speciale keepershandschoenen met fingersave. Dat zijn handschoenen waar kunststof sticks in zijn verwerkt, die ervoor zorgen dat je vingers niet om kunnen klappen. Op die manier voorkom je akelige blessures.

Fingersave, platte vingers of rollfingers

Behalve keepershandschoenen met fingersave zijn er ook modellen verkrijgbaar met platte vingers of rollfingers. Bij handschoenen met platte vingers heb je als keeper de meeste bewegingsvrijheid. Hoewel je met deze handschoenen een grotere kans hebt op blessures, geven de meeste keepers hier toch de voorkeur aan. Handschoenen met rollfingers zitten extra strak rond je vingers, waardoor je meer gevoel krijgt voor de bal. Verder zijn er ook nog speciale keepershandschoenen voor het spelen op kunstgras. Alle grote merken, zoals Adidas, Nike en Stanno, bieden een ruime keuze aan in alle denkbare soorten en maten keepershandschoenen. Dus of je nu in de Eredivisie keept of bij de F-pupillen, je kunt altijd de keepershandschoenen vinden, waarmee jij elke wedstrijd op slot gooit.

Klik hier voor de site : http://www.voetbalkopen.net/wk-voetballen/