Shift 040
Telefonie

De Microsoft Lumia 535 kopen

Als u zit te wachten op de nieuwe Nokia Lumia kan u lang blijven wachten. Die komt namelijk niet meer! De Nokia Lumia serie is nu de Microsoft Lumia serie geworden. Dus wanneer u een Nokia Lumia wilt kopen zult u nu een Microsoft Lumia moeten kopen.

De Microsoft Lumia 535

De Microsoft Lumia 535 is het eerste model uit de nieuwe serie die u kunt kopen. In november 2014 is de Microsoft Lumia 535 op de markt gekomen. De Microsoft Lumia 535 wordt gezien als de opvolger van de Nokia Lumia 530. De telefoon valt onder de goedkopere telefoons die in de ‘oude’ Nokia Lumia serie kent. De verandering van Nokia naar Microsoft heeft geen effect op de kwaliteit van de telefoons. Die blijven hun oude kwaliteit gewoon behouden. De Microsoft Lumia 535 is ook niet het grootste model van de serie. De Microsoft Lumia 535 heeft een beeldscherm van 5 inch. Dat is dus niet zo heel groot. Maar dat kan ook niet met de afmetingen die de telefoon heeft. De afmetingen die de telefoon heeft zijn 140,2×72,4×8,8 mm. Het leuke aan het design van de Microsoft Lumia 535 is dat je niet vast zit aan een bepaalde kleur. Het achterkantje van de Microsoft Lumia 535 is los te halen en hierdoor kunt u afwisselen in de kleur die u wilt voor u telefoon. Naast de tijdloze zwarte en witte kleur heeft de Microsoft Lumia 535 nog keuze uit een aantal felle kleuren.

Houdt u van selfies maken?

Wanneer u van selfies maken houdt zit u met de Microsoft Lumia 535 helemaal goed. De Microsoft heeft namelijk twee camera’s met beide vijf megapixels. Dat zorgt ervoor dat u hele mooie en scherpe selfies kunt maken en die door middel van de apps heel makkelijk kunt delen met uw vrienden.

Bezoek de Nokia Lumia Club voor meer informatie.

Klik hier voor de site : http://www.delumiaclub.nl/