Komen de muren op u af? Tijd voor een leuk bedrijfsuitje in dé escape room in Amsterdam

Een personeelsuitje organiseren in Amsterdam, waar moet u beginnen? Nou wellicht bij de beste escape room van Amsterdam. Een unieke ervaring voor het hele bedrijf. Je wilt natuurlijk een origineel personeelsuitje organiseren; iets wat nog lang bij je collega’s zal blijven hangen. Een feest en een diner, dat is al vaker gedaan. Erg leuk, maar het is nog leuker om ook iets met teambuilding te doen, zodat de collega’s onbewust toch met elkaar moeten samenwerken. Dit is het geval bij een escape kamer in Amsterdam. Iedereen moet met elkaar samenwerken om er uit eindelijk uit te komen. Dit is zeker weten een succesvol personeelsuitje in Amsterdam!

Escape kamer als personeelsuitje in Amsterdam: erg populair

De historie van de escape room in Nederland is nog vrij jong. Pas in 2013 is deze trend uit het verre oosten doorgedrongen in onze steden, en hoe! In 2014 en 2015 volgenden vele steden met het maken van een escape kamer, zo ook in Amsterdam. De populariteit stijgt zo explosief, omdat het een heuse beleving is om een escape kamer te doen. Je waant je in een andere wereld en hebt maar één doel; zo snel mogelijk de kamer uit te komen. Dit gaat het beste als er goed samengewerkt wordt. Daarom is een escape kamer erg goed als personeelsuitje in Amsterdam. Collega’s moeten samenwerken en daardoor wordt de teambuilding versterkt.

Een volledig arrangement bij de escape kamer in Amsterdam

Een escape room is natuurlijk een leuke optie voor een bedrijfsuitje in Amsterdam, maar bij zo’n uitje moet natuurlijk ook lekker gegeten en gedronken worden. En misschien moet er nog wel het een en ander besproken worden met het team. Dat is erg handig als onderdeel van bijvoorbeeld een heidag. Je bent aan het werk met je collega’s maar daarna is het tijd om te ontspannen en een escape kamer te doen. Tijdens de escape kamer wordt onbewust ook aan teambuilding gewerkt. Dat maakt een escape kamer ook een goed personeelsuitje in Amsterdam. Het is ook mogelijk om daar achteraan een diner te plannen, om een dag vullend programma weg te zetten.

Klik hier voor de site :