Shift 040
Vakantie

Zaken die je niet mag vergeten als je op reis gaat

Iedereen vergeet weleens wat mee te nemen op vakantie. Meestal is dit niet echt een ramp, maar als je één van de volgende 5 dingen vergeet mee te nemen heb je een echt probleem.

Je legitimatiebewijs

Je legitimatiebewijs mag je onder geen beding vergeten mee te nemen. Als je deze niet bij je hebt, kun je beter terug naar huis gaan om het te halen. De reis gaat namelijk niet door zonder legitimatiebewijs.

Je vliegtickets

Zonder vliegtickets gaat je reis ook niet door. Dus controleer een extra keer voordat je van huis gaat of je deze bij je hebt.

Een parkeerplaats op het vliegveld

Bij alle vliegvelden moet je van tevoren een parkeerplek reserveren. Zorg dat je dit ook hebt gedaan, zodat je een hoop geld kunt uitsparen.

Je reisverzekeringspapieren

Een ongeluk zit in een klein hoekje, je weet nooit wanneer er iets gebeurd. Maar zorg in ieder geval dat je altijd de telefoonnummers en papieren bij je hebt, zodat je altijd adequaat kunt reageren als het moet.

Wat geld te wisselen in de valuta van het land waar je naartoe gaat

Niets is zo vervelend als in het buitenland te staan en geen kant op te kunnen omdat je geen geld hebt. Zorg altijd dat je minimaal 20 euro in de valuta van het land bij je hebt.

Als je deze 5 dingen bij je hebt, weet je in ieder geval dat je reis door kan gaan en je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Klik hier voor de site : http://www.parkeren-eindhoven-airport.eu