Shift 040
Winkelen

Werktassen

Zoekt u voor uw werk ook een mooie en professionele werktas? Dan heeft u veel keuzemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een nette uitvoering van leer of schaf een sportief exemplaar aan. Het aanbod van werktassen bestaat uit voordelige en eenvoudige exemplaren, maar er bestaan ook veel luxe en uitgebreide ontwerpen. Wanneer u veel spullen meeneemt naar uw werk, komen deze veelzijdige en hoogwaardige uitvoeringen goed van pas. Ze zijn meestal ook erg duurzaam, en gaan daardoor lang mee. Met een stijlvolle en hoogwaardige werktas komt u goed voor de dag op uw werk.

Praktische en comfortabele werktassen beschikken over een uitgebreid aantal vakken. De vakverdeling kan onder andere bestaan uit handige organizers, en verschillende kleine vakjes voor producten als kaarten en pennen. Ze beschikken ook over diverse ruime vakken, waar u bijvoorbeeld een laptop of iPad in kwijt kunt. Uiteraard zijn er ook speciale laptoptassen voor het opbergen en meenemen van uw laptop. Afhankelijk van het design kunnen de vakjes worden afgesloten met ritsuitingen, knopen en magneetdrukknoppen. Kwalitatieve en hoogwaardige tassen worden onder andere gemaakt van runderleer of kalfsleer. Voor goedkopere uitvoeringen worden materialen als polyester en nylon gebruikt. Werktassen worden aangeboden in modieuze uitvoeringen voor dames en heren. De ontwerpen hebben diverse kleuren, zoals, bruin, donkerblauw en zwart.

Een werktas kan met de hand worden gedragen door middel van handvatten. Kies voor een uitvoering met schouderband als u opzoek bent naar meer draagcomfort. Meestal kunt u de schouderband eenvoudig verstellen of loskoppelen. Een band aan de achterzijde van de tas zorgt eveneens voor meer comfort. De tas kan dan over een trolley worden geschoven.

Klik hier voor de site : https://www.marington.nl/tassen/werktassen/