Shift 040
Image default
Woning en Tuin

Buitenzonwering screens kopen: kies je voor een handmatig of elektrisch zonnescherm?

Als vorm van buitenzonwering zijn screens een uitstekende keuze. Ze worden vaak geplaatst in moderne woningen, om het strakke en minimalistische uiterlijk. Ze rollen namelijk af parallel aan je raam en steken dus niet uit als je ze gebruikt. Je kunt screens vergelijken met een rolluik van stof of een rolgordijn aan je gevel. Als je screens wilt kopen, dan is het verstandig om daar een kwalitatieve specialist voor uit te kiezen, zoals Sunmaster. Vervolgens moet je gaan beslissen welke bediening je wilt gebruiken. Kies je voor een zonnescherm elektrisch of -handmatig?

Een handmatige bediening

Als jij het niet erg vindt om op te moeten staan als je je screens wilt bedienen en dan zelf wat inspanning moet tonen, dan is een handmatige bediening een uitstekende optie. Dit gebeurt meestal met een hendel aan de muur. Door handmatige buitenzonwering screens te kiezen betaal je minder en zijn ze gemakkelijker zelf te installeren. Je hoeft namelijk niet met de elektriciteit aan de slag. Daarnaast bevat handmatige zonwering geen motor, dus is er ook minder kans dat ze defect raken.

Ontdek een zonnescherm dat je elektrisch bedient

De andere optie die je hebt, is om een elektrische bediening uit te kiezen. Dat kan gedaan worden op verschillende manieren, zoals een knop aan de muur of een afstandsbediening. Tegenwoordig kan een zonnescherm elektrisch ook werken met een mobiele app die je overal kunt gebruiken en toepassen. Zo is het altijd koel in huis als je thuis komt. Een laatste optie die je hebt is om buitenzonwering screens met een klimaatsensor aan te schaffen. Ze gaan dan automatisch dicht als het bewolkt is en open als de zon schijnt. Jij hoeft je over de temperatuur en het klimaat binnen dan nooit zorgen te maken en kunt blijven doen waar je mee bezig bent. Je elektrisch zonnescherm doet het werk.

Gerelateerde artikelen

Kwalitatieve ramen en deuren van gekende merken, tot wel 25% goedkoper !

3 keer de leukste trends voor in je huis

Verhuisdozen voor elk budget en verhuisdozen in elke maat te kopen op het web.