Isolatieglas met vlakverdeling

Oude tijden herleven bij het zien van ramen met een vlakverdeling. Ramen verdeeld in kleine schattige ruitjes van 4, 6 tot soms wel acht vlakken. Vroeger waren de werksters druk in de weer om al die authentieke ramen streeploos te lappen. 

Ruitjes met vlakverdeling vroeger en nu

Tegenwoordig werken de meesten niet thuis, zijn geen huisvrouw of –man of hebben geen werkster. En de glazenwasser komt meestal niet op het gewenste tijdstip. Het ramen lappen komt dan in de meeste gevallen toch voor eigen rekening. En ook al zijn er de efficiëntste microvezeldoekjes op de markt, de beste glasreinigingsspray ’s en de meest ingenieuze raamreinigers verkrijgbaar, er moet toch iemand beschikbaar zijn die de raampjes van die gezellige openslaande deuren of de gotisch gevormde ramen, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, schoonmaakt.

Oplossing isolatieglas met vlakverdeling

Naast het schoonhouden van de kleine ruitjes, is er nog een belangrijke reden om een aanpassing te doen wat betreft de vlakverdeling in de ramen. Met isolatieglas bespaart u ook nog eens op de stookkosten. Maar isolatieglas is saai, zult u zeggen. Niets is minder waar. Om toch die authentieke sfeer te behouden en te genieten van de voordelen van energiebesparend stoken (of koelen), kunt u kiezen voor isolatieglas waarbij de vlakverdeling tussen de lagen glas is verwerkt. Aan de buitenkant is het raam glad, maar oogt het met de vlakverdeling als één geheel in uw knusse woning.

Genieten van isolatieglas met vlakverdeling

Nu hoeft u zich niet meer druk te maken over al die kleine ruitjes die u eerst zo gezellig vond, maar om tijdrovend onderhoud vroegen. Het ramen lappen was een hele klus en pleegde een aanslag op uw kostbare vrije tijd. Uw ramen zijn nu in een mum van tijd gelapt. Lachend vliegt u met de raamreiniger over het raam. En ach, als er dan toch een streepje achterblijft, maakt dat de uitstraling extra authentiek, toch?

Klik hier voor de site : http://www.aa-isolatieglas.nl/