Shift 040
Woning en Tuin

Kratki houtkachels

HGB-Trading B.V. is exclusief distributeur van de Kratki houtkachels binnen Nederland. Kratki is de grootste producent binnen europa op het gebied van houtgestookte toestellen, het assortiment van Kratki is enorm groot en divers.

Kratki brengt onder de naam Koza haar gietijzeren houtkachels op de markt, deze houtkachels worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Doordat het afzetgebied van Kratki groot is en daardoor het aantal verkochte houtkachels enorm is lukt het Kratki om de houtkachels tegen een concurrerende prijs op de markt te brengen.

De Kratki vrijstaande houtkachels hebben allen een vermogen van 6 tot maximaal 13 kw, hierdoor zijn deze houtkachel vrijwel toepasbaar in iedere woning.

Kratki heeft behalve de Koza reeks ook een assortiment aan inbouw haarden en kachels. De inbouw haarden zijn goed toepasbaar ter vervanging van bestaande openhaarden.

Waarom openhaard vervangen?

Een goede reden om een bestaande openhaard te vervangen voor een Kratki inbouwhaard is het rendement wat een Kratki inbouwhaard afgeeft. Het rendement van de inbouwhaarden ligt rond de 75% gemiddeld tegen 20% wat een traditionele openhaard afgeeft. In de praktijk betekend dit dat u met een Kratki inbouwhaard dus 3 x zo weinig hout nodig heeft om dezelfde ruimte te verwarmen.

CV-haarden

Kratki heeft tevens een ruim assortiment aan Cv-haarden deze gelijk aan de normale inbouwhaarden, het verschil zit in het feit dat in deze haarden een boiler is ingebouwd. De boiler is in de haard om het haardvuur ingebouwd, het vuur warmt het water in de boiler op. Doormiddel van een extra pomp en een beveiligingset wordt het warme water op de huidige cv installatie aangesloten zodat u met de Cv-haard uw hele huis kunt verwarmen.

Voor uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met HGB-Trading B.V.

Klik hier voor de site : http://www.hgb-trading.nl/houtkachels