Shift 040
Woning en Tuin

Lekker werken in je eigen tuin!

Vaak als de temperatuur omhoog gaat en het zonnetje doorkomt krijgen we zin om in te tuin te gaan werken en om aan de gang te gaan met zaaien. Je moet er echter wel rekening mee houden dat de grond bewerkbaar moet zijn, je kunt de grond gaan frezen of volledig gaan omspitten. Kijk altijd eerst goed naar de grond wat betref onkruid, sommige onkruid moet je namelijk niet verwijderen omdat het anders drie keer zo erg terugkomt. Je moet sommige onkruid dus met de hand verwijderen in plaats van frezen een voorbeeld hiervan zijn paardenbloemen.

Waarom is frezen zo goed voor je tuin? Dit zorgt er namelijk voor dat de grond goed en makkelijk bewerkbaar wordt gemaakt voor jezelf en je partner. Daarnaast zorg je er ook voor dat onkruid stuk wordt gemaakt en je gazon er weer mooi en netjes bij komt te liggen. Door te frezen breng je ook automatisch meer zuurstof in de grond met als gevolg dat dingen sneller gaan groeien en makkelijker uit de grond komen. Ideaal dus voor je gazon of je eigen mooie moestuin. Je kunt de grond vrezen door middel van tuinfrees, op Youtube en op internet staan er diverse filmpjes die precies uitleggen hoe dit gedaan moet worden.

Steeds meer mensen gaan het leuker vinden om hun eigen tuin te onderhouden, helemaal nu de lente eraan komt krijgen mensen weer zin om in hun eigen tuin aan de slag te gaan. Als je aan de gang gaat is het natuurlijk enorm belangrijk dat je over goed materiaal en gereedschap beschikt. Om je tuin in zowel de zomer als de winter netjes en schoon te houden kan een veegmachine en een strooimachine van goed van pas komen. Fuxtec heeft een enorm breed aanbod op het gebied van tuingereedschappen, dus ben je opzoek? Surf dan eens naar de website van Fuxtec.

 

 

 

 

Klik hier voor de site : http://www.fuxtec.nl/