Shift 040
Woning en Tuin

Leuk wonen

Leuk wonen begint bij het inrichten en je moet dit nooit overhaast doen, maar je tijd nemen, Een huis word namelijk over tijd een thuis.

 

Neem de tijd

 

Neem de tijd bij het inrichten koop de grote dingen dat nodig zijn, om comfortabel te kunnen wonen maar neem voor de rest je tijd. In mijn woon blog vind je dan ook veel tips, om over tijd je huis in te richten. Het is zeker niet slim om alles in 1 keer te kopen, vooral niet uit een wooncatalogus, want dan lijkt je huis te veel op andere huizen. Het lijk er dan ook op of een wooncatalogus de gehele inrichting gekotst heeft. 

Voordeel van de tijd nemen

 

Als je de tijd ervoor neemt om het huis in te richten, krijg je er ook een beter gevoel voor wat er al staat en zo kan je beter zien wat er nog goed bij zou passen. Je vind over tijd ook wat unieker dingen en als je iets vind dat je heel leuk vind wacht er nog even mee en kijk verder, want het staat er over een maand nog steeds. Misschien vind je in de tussentijd iets leukers, om je huis mee in te richten. In je huis wonen word dan uiteindelijk veel leuker.

Klik hier voor de site : http://www.mijnwoonblog.nl/