Shift 040
Image default
Woning en Tuin

Wilt u ook een Infrarood sauna in uw eigen stekkie?

Zorg dat de infrarood sauna 30 graden of hoger is. De ideale temperatuur is per mens anders, maar veelvuldig komt dit uit op zo’n 35 tot 50 graden Celsius. De temperatuur kan ingevoerd worden naar uw eigen verlangen, maar wij adviseren niet boven de 50 graden Celsius te gaan. Vijftig graden is wel een warme temperatuur. Dat is doordat de luchtmassa niet word verhit door een i.r. sauna maar rechtstreeks uw huid. Dat komt aangezien de infraroodstralen van een infraroodsauna het lichaam van binnenuit verwarmd. Het is daardoor een grondig verschillende beleving als een traditionele sauna.

Laat uw spieren eenvoudiger ontspannen door een infraroodsauna meteen uw spieren te laten verhitten. De bloedsomloop zal herstellen en spierpijn en gewrichtsklachten juist verminderen.  Geef uw lijf een aangenaam gevoel middels het te laten zuiveren van alle afvalstoffen die niet noodzakelijk zijn voor uw lichaam. Onder andere bij reuma of psoriasis kan een infraroodcabine een voordelig resultaat hebben. Ga wel altijd in het begin naar de huisarts om te vragen of deze aanraad om een goedkope infraroodsauna te het nemen. Een i.r. sauna heeft immers niet op elke ziekte een gunstig effect. Laat de huisarts u adviseren of een infraroodsauna kopen wel raadzaam is.

Uw spieren kunnen afgemat en stijf aanvoelen na het trainen, een goedkope infraroodsauna maakt uw spieren weer fitter, wat blijkt uit onderzoek. Zweetklieren gaan optreden door de branding die een goedkope infrarood sauna geeft. Melkzuren worden verwoest tijdens het transpireren, om vervolgens door de nieren te worden afgevoerd. Dat maakt de zuurstof voorziening naar de spieren los.

Alvorens u in de infraroodcabine gaat kunt u het beste eerst gaan trainen. Doorgaans krijgen mensen geringer zin om te sporten door de branding van een i.r. sauna. Na het trainen kunt u niet onmiddellijk in de infraroodcabine, het is immers cruciaal om allereerst genoeg af te koelen. Laat uw pols, bloedsomloop en ademhalingsfrequentie allereerst  goed teruggaan tot een gebruikelijk niveau. U verliest dikwijls vocht bij het sporten en het gebruiken een infraroodcabine, neem daardoor genoeg mineraalwater.

Onderzoekers zeggen dat uw fysieke prestatie hernieuwd word door een infraroodsauna. Bij 10 minuten in een infraroodcabine te hebben gezeten zal u het gevolg al signaleren. Veelvuldig kost het daardoor weinig tijd. Het verbeterd onder andere uw uithoudingsvermogen en ademhalingscapaciteit. Daarnaast verminderd het spierpijn en scheurtjes die zijn begonnen door het trainen worden in orde gemaakt. U zal opmerken dat u opgewekter word van een infraroodcabine, het zorgt daarnaast voor een heerlijke afleiding!

Klik hier voor de site : http://www.sunspa-sauna.nl/

Gerelateerde artikelen

Lekker werken in je eigen tuin!

Leuk wonen

Harmonicadoek: schaduwdoek met voordelen