Eén VvE beheer programma voor het uitvoeren van meerdere werkzaamheden

Soms is het lastig verschillende werkzaamheden uit te voeren als VvE beheerder. U moet bijvoorbeeld uw administratie doen en u moet zorgen voor uw onroerend goed beheer. Vaak gebruiken VvE beheerders hier verschillende programma’s voor. Maar hoe prettig zou het zijn als u alle werkzaamheden in één VvE beheer programma zou kunnen regelen? Dat kan nu, met speciaal VvE beheer software. Uitnodigingen voor een vergadering verzenden? Of begrotingen en boekingen verwerken? Het kan allemaal in één programma! Ook hoeft u bijvoorbeeld maar één handeling uit te voeren voor incasso van al uw verenigingen. Het bespaart tijd. Tijd die u vervolgens weer in andere dingen kunt steken om uw bedrijf nog beter te maken.

VvE beheer software die volledig is afgestemd op uw vakgebied

Meestal gebruikt u als VvE beheerder meerdere software programma’s om uw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Maar het zou nog handiger zijn als u al uw werkzaamheden vanuit één programma kunt doen. Zeker als dat programma volledig is afgestemd op uw vakgebied. Met de juiste VvE beheer software kunt u namelijk veel tijd besparen en heeft u geen last meer van gekunstelde oplossingen. Met het juiste onroerend goed beheer programma kunt u namelijk met hetzelfde aantal mensen veel meer werkzaamheden verrichten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om dit programma volledig te laten aansluiten op uw vakgebied. Zo heeft u uw VvE administratie altijd op orde. Dat zijn pas goede oplossingen van VvE beheer software.

VvE administratie: onder andere urenadministratie en projectadministratie

Hoe fijn zou het zijn met één VvE beheer programma te kunnen werken met diverse modules. Informant biedt zo’n VvE beheer programma. Met deze VvE beheer software kan bijvoorbeeld eenvoudig in de cloud gewerkt worden. Het grootste voordeel van dit programma, is dat u alles bij elkaar heeft. Van onroerend goed beheer tot VvE administratie. U kunt gebruik maken van het handige internet portaal en kunt kiezen voor verschillende modules, zoals financiële administratie en facturering. Met de module IDBC heeft u bijvoorbeeld via Excel toegang tot al uw vastgoedmanagement gegevens in de Informant Database. Ook de modules urenadministratie en projectadministratie kunnen toegevoegd worden. Zo heeft u alles bijeen, en dat is wel zo handig!

Klik hier voor de site : http://www.informant.nl/