Hofkens HIG: altijd een schoonmaakprogramma op maat gemaakt voor u

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Dan is Hofkens HIG een goede partij. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over het schoonmaken van uw kantoorpand of bedrijfsruimte. Onze Allesreinigers deinzen nergens voor terug en pakken alles met beide handen aan. 

Diensten van Hofkens HIG

Onze Allesreinigers zijn niet alleen inzetbaar voor de reguliere schoonmaak in Waalwijk of de reguliere schoonmaak in Moerdijk. Maar ons personeel is ook gespecialiseerd in sanitaire reiniging en industriële schoonmaak. U kunt bij Hofkens HIG terecht voor verschillende schoonmaakklussen. Hofkens HIG biedt  alles onder één dak aan. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk? Wij hebben ook ervaring in de glasbewassing en ander specialistisch werk, zoals het schoonmaken in de voedingsindustrie. 

Kwaliteit en veiligheid

Hofkens HIG staat voor kwaliteit en veiligheid. Onze Allesreinigers hebben namelijk oog voor detail en zien meteen of iets wel of niet schoon is. Zo niet, pakken we dit direct aan. Bacteriën hopen zich op op plekken waar het niet meteen te zien is. Hofkens HIG zorgt ervoor dat deze bacteriën verdwijnen. De prioriteit ligt altijd bij het schoonmaken van de belangrijkste zaken. Wij zorgen er namelijk voor dat we efficiënt werken. Dankzij de verschillende certificaten van Hofkens HIG, waaronder ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**  weet u dat u te maken heeft met professionele schoonmakers. Hofkens HIG is ook partner van verschillende organisaties zoals: Vereniging Schoonmaak Research, SIEV, Stichting Industriële Reiniging en Code verantwoordelijk Marktgedrag. 

Werkzaam in heel Nederland

Bent u benieuwd of een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of schoonmaakbedrijf in Moerdijk iets voor uw bedrijf is? Wij zijn voor elke schoonmaakklus de geschikte partij. Dagelijks gaan onze Allesreinigers erop uit om de schoonmaak van honderden panden in heel Nederland schoon te maken. Wij deinzen niet terug in productie- en industriële omgevingen. Diversiteit houdt ons scherp. Ook zwembaden, sportscholen of sporthallen schoonmaken is geen probleem voor ons. Daarom kunt u voor de reiniging van trappenhuizen bijvoorbeeld ook bij ons terecht. Hofkens HIG werkt op verschillende locaties en we zijn bekend in elke omgeving in Nederland. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom kijken we graag samen met u naar alle mogelijkheden en een passende oplossing. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

One Allesreinigers staan voor u klaar. Hofkens HIG is niet alleen een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk, maar ook een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Benieuwd geworden? Of wilt u nog meer informatie over onze schoonmaakklussen? Neem dan contact op!

Klik hier voor de site : https://hofkenshig.nl/