Shift 040
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat is een gecertificeerde Salesforce partner?

Wanneer u in zee gaat met een gecertificeerde Salesforce partner, weet u zeker dat u zaken doet met een partij die bewezen heeft over de juiste kennis en kunde te beschikken. Een gecertificeerde partner mag zich officieel partner van Salesforce noemen. Zo’n partner voldoet aan de standaarden die Salesforce hanteert op het gebied van kwaliteit. Wilt u gaan werken met de programma’s van Salesforce, zorg er dan altijd voor dat u gebruikmaakt van de diensten van een gecertificeerd bedrijf.

Waarom een gecertificeerde Salesforce partner?

Alleen door te kiezen voor een gecertificeerde Salesforce partner weet u zeker dat u zaken doet met een partij die u in alle opzichten perfect kan helpen. Zie de gecertificeerde status als een soort keurmerk. Dit is zeer belangrijk, want Salesforce biedt complexe programma’s die, in elk geval qua techniek en implementatie, al snel de kennis van een leek te boven gaan. Het gevaar dat op de loer ligt, is dat u samenwerkt met een partij die wellicht niet voor u het best mogelijke uit de software haalt. Dit is jammer, want dat zult u in de meeste gevallen namelijk niet doorhebben. Alles lijkt gewoon goed te werken, totdat u ontdekt dat er nog veel meer mogelijk was of dat de u aangeboden functionaliteiten lang niet alle voordelen bieden die zij zouden kunnen bieden.

Vraag altijd naar de status indien onduidelijk

Bent u in gesprek met een mogelijke Salesforce partner, maar weet u niet of dit een gecertificeerde partner is? Vraag altijd naar de status van deze partner. Is de partner niet gecertificeerd, dan doet u er verstandig aan om verder te kijken. Goede, ervaren partners met officiële certificering, zoals Profit4SF, zullen u uiteraard direct laten weten dat zij gecertificeerd zijn en deze certificering is ook zichtbaar in hun uitingen, zoals op hun website. Gun uzelf de zekerheid van kwaliteit.

https://www.profit4sf.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe u de Leiderschapstraining in uw bedrijf kunt structureren

Ik wil mijn geld terug! Incassobureau Utrecht

Isolatie en ventilatie in opslagruimtes als een Variantloods