Shift 040
Image default
Aanbiedingen

3 keer de leukste trends voor in je huis

De inrichting van je huis vernieuwen, maar je weet niet hoe? Vaak kan er met één verandering al een hele nieuwe sfeer gecreëerd worden in je huis. Ook voor het nieuw laten bouwen van een huis zijn deze tips leuk om te bekijken. De tips vind je hieronder in het blog.

Voeg een kookeiland toe

Kookeilanden zijn helemaal in op het moment. Wanneer je met meerdere personen kookt loop je elkaar niet in de weg en werken aan een groter gerecht gaat ook echt veel gemakkelijker met een kookeiland. Je hebt niet alleen meer ruimte, maar ook meer onderscheid tussen de verschillende aanrechtvlakken en delen van de keuken. Ook een leuk idee is om van het kookeiland een bar te maken, waardoor je hieraan kunt zitten als er iemand aan het koken is. Wel zo gezellig als de kok niet helemaal alleen is in de keuken.

Koop een hoekbank

Nog een geweldige tip is om een hoekband toe te voegen aan je woonkamer. Hoe je het ook went of keert, met een gewone bank is er altijd een verliezer. Er moet iemand op een stoel zitten of iemand kan net niet lekker met zijn benen languit. Met een hoekbank zijn deze problemen verleden tijd. Zo kun je gewoon zitten en lekker tv kijken, maar is het ook mogelijk om liggen tv te kijken, te lezen of lekker te ontspannen. Op een hoekbank is vaak plaats voor meer dan vier personen, dus ook met een groot gezin heb je veel voordeel aan een hoekbank.

Installeer een schuifdeur

Of je nu in een groot of klein huis woont, schuifdeuren passen in elk huis. Met schuifdeuren schuif je bijvoorbeeld het eetgedeelte van het woongedeelte af, of juist de keuken van het eetgedeelte. Of misschien heb je wel een werkkamer die je wilt afsluiten van de rest van de woning. Doordat de schuifdeuren ook gemakkelijk open kunnen, heb je contact met de andere bewoners van het huis wanneer jij dat wilt. Bijvoorbeeld als je wilt werken en toch je kinderen in de gaten wilt houden. Maar heb je behoefte aan rust, dan doe je de schuifdeuren gewoon dicht en kan je in alle stilte werken.