Shift 040
Image default
Aanbiedingen

4 bedrukte drinkbekers die perfect zijn om weg te geven als relatiegeschenk

4 bedrukte drinkbekers die perfect zijn om weg te geven als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is een geschenk of klein presentje dat je aan de verschillende relaties van jouw bedrijf kunt schenken. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers, klanten, leveranciers of andere zakenpartners. De gedachte achter het geven van relatiegeschenken is dat het de relatie met de ander zou versterken en op een positieve manier zou kunnen beïnvloeden. Vooral bedrukte bekers zijn zeer gewilde geschenken. Hieronder zullen we vier mogelijke opties behandelen. Kantoorbekers van Loopper? Bij Loopper ben je aan het juiste adres!

 

Een ware klassieker

Een aardewerken mok met logo of andere opdruk is nog steeds een ware klassieker onder de bedrukte drinkbekers. We zien dat dit soort bekers vaak als relatiegeschenk worden weggegeven. Meestal wordt er gekozen voor een standaard witte mok omdat hier de kleuren van de afdruk mooi op uit komen. Maar je kunt er ook voor kiezen om gekleurde mokken te laten bedrukken. Bijvoorbeeld met het logo van jouw bedrijf, je bedrijfsnaam of een slogan.

 

Topper voor onderweg

Met ‘topper voor onderweg’ bedoelen we natuurlijk een coffee-to-go beker. Deze bekers zijn zo ontworpen dat ze ideaal zijn voor onderweg, bijvoorbeeld in de auto. Je kunt ze makkelijk meenemen. Dankzij de handige afsluitbare drinkopening behoort het morsen van koffie gelukkig tot de verleden tijd. Zo kun je ook onderweg genieten van een lekker bakkie koffie zonder dat je hoeft te vrezen voor de bekleding van je autostoelen.

 

Goed geïsoleerd

Heb je in alle hectiek en drukte eindelijk de tijd en rust gevonden om wat te drinken, blijkt dat jouw kopje thee, koffie of warme chocomel inmiddels behoorlijk is afgekoeld…. Jammer! Met een goed geïsoleerde thermosbeker blijft jouw warme drank echter lekker lang op temperatuur. Of wat dacht je van een extra koel drankje tijdens de hete zomermaanden? Een thermosbeker kan namelijk ook ingezet worden om koude dranken koel te houden gedurende langere tijd.

 

Opvouwbaar en compact

Soms is het niet altijd even praktisch om een standaard drinkbeker van 500 of 750 millimeter bij je te hebben. In zo’n geval kan een opvouwbare drinkbeker een ware uitkomst zijn. Deze bekers kunnen heel compact worden opgevouwen waardoor je ze met gemak in een tas of zelfs wat ruimere broekzak steekt. Dit kan natuurlijk alleen zonder inhoud.

 

https://www.loopper.com/