Shift 040
Image default
Aanbiedingen

Drie cadeautips voor de peuters

We zijn allemaal op zoek naar een cadeautje voor een peuter. De peuters hebben een leeftijd tussen de twee en drie jaar. Tijdens een verjaardag is het leuk om de peuter een cadeau te geven. Het is erg lastig om in te schatten wat een peuter leuk vindt. Je wilt namelijk een cadeautje geven waar de peuter wat aan heeft. Het is natuurlijk zonde als het cadeautje binnen de kortste keren in de prullenbak beland. Niet alleen de peuter moet blij zijn met het cadeautje, maar de ouder ook. Denk aan klei of strijkkralen: super leuk, maar enorm gevaarlijk voor de peuters. Welk cadeau is dan wel geschikt voor jouw peuter? Lees snel verder en ontdek welk cadeau geschikt is voor peuters. 

 

  1. Laat de fantasie prikkelen 

Op een leeftijd van twee tot drie jaar zullen ze kinderen steeds meer samen met elkaar gaan spelen. Het samen spelen van de kinderen vindt voornamelijk plaats in rollenspellen. Ze willen graag kennismaken met de ‘echte wereld’. Speelgoed voor een prikkelende fantasie is dus uitermate geschikt voor de peuters. Je kunt hierbij denken aan verkleedkleding. Door de juiste kleding kunnen ze goed in hun rol komen en de ‘echte wereld’ nabootsen. Bij de verkleedkleding is het interessant om rekening te houden met de interesse van het kindje. Koop jij kokskleding of houdt hij of zij meer van piraten of prinsessen? Kom tot de ontdekking en slaag met dit fantastische cadeau. 

 

  1. Poppen

Wellicht meer een cadeau voor de meisjes, maar zeker een leuk cadeau. De poppen moeder of vader komt in haar tweede of derde levensjaar tot leven. Dit is de leeftijd waarop de poppen worden ontdekt. Vaak krijg je op deze leeftijd ook een broertje of zusje. Als je het laatste kindje bent natuurlijk niet, maar dan zijn er vaak ook al poppen in huis. Als er nog geen pop in huis is, dan is een pop een uitermate geschikt verjaardagscadeau voor de peuter. Als er al genoeg poppen in huis zijn, neem dan eens een kijkje tussen de accessoires. Er zijn enorm veel accessoires verkrijgbaar voor poppen. 

 

  1. Drinkbeker

Een peuter zit nog in de volledige ontwikkeling van het lichaam. Het leren drinken is een ontwikkeling van het menselijk lichaam. Als de kinderen op een leeftijd van vier jaar naar school toe gaan, dan is het belangrijk dat ze zelfstandig kunnen drinken. De meester en juffen op de basisschool kunnen de kinderen natuurlijk wel helpen, maar door middel van een drinkfles kan de peuter goed zelfstandig leren drinken. Stel jouw eigen drinkbeker peuter samen.

 

https://www.mymepal.com/