Shift 040
Image default
Aanbiedingen

Duurzaam beleggen voor een betere toekomst

Kies voor Optimix Vermogensbeheer N.V. wanneer u duurzaam wilt beleggen. Dit bedrijf investeert enkel in bedrijven die hoog scoren op het gebied van Environmental, Social en Governance (ESG criteria). Daarnaast focussen ze zich op twee duurzame thema’s binnen de aandelenportefeuille, namelijk Duurzaamheid & Innovatie en Schone Aarde. Het streven van Optimix Vermogensbeheer N.V. is uiteindelijk om te beleggen in thema’s en bedrijven die een positieve invloed hebben op duurzaamheid op diverse vlakken.

Waarom duurzaam beleggen?

Met duurzaam beleggen creëert u altijd een win-winsituatie, omdat bedrijven die zich inzetten in duurzaamheid zo kunnen beschikken over alle nodige middelen hiervoor. Op deze manier zorgt Optimix Vermogensbeheer N.V. ervoor dat uw financiële middelen op een zeer effectieve en nuttige manier worden geïnvesteerd. Dat maakt uiteindelijk ook de niet-financiële argumenten voor dit bedrijf het belangrijkste. Het gaat dus, met andere woorden, vooral om het creëren van een ecologisch betere toekomst.

De duurzame thema’s

Het eerste thema Duurzaamheid & Innovatie is erop gericht om aan de wereldwijde, toenemende vraag naar consumptiemiddelen te kunnen voldoen, zonder dat dit effect zal hebben op het klimaat. Dit vergt onder meer innovatie en duurzame productiemethoden die de aarde niet verder uit zullen putten. Het thema Schone Aarde zegt uiteraard al voldoende: het gaat hierbij om de investeringen van bedrijven in schone energiebronnen. Er worden alleen beleggingen geselecteerd die voldoen aan het algemene verantwoorde beleggingsbeleid van Optimix Vermogensbeheer N.V., waarbij de UN Global Compact Principles centraal staan.

Vraag naar de mogelijkheden

Wanneer u kiest voor duurzaam beleggen bij Optimix Vermogensbeheer N.V., wordt u hierin nauwgezet begeleid. Dit bedrijf maakt bovendien gebruik van duurzaam gescreende instrumenten en duurzame actieve beleggingsfondsen. Daarnaast selecteren zij op een bewuste manier de ondernemingen die bijdragen aan het verbeteren van de wereld. Draag uw steentje bij aan een betere toekomst en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.