Shift 040
Aanbiedingen

Een cadeau voor vaderdag

Elk jaar opnieuw is er weer een dag waarop jouw vader helemaal weer in het zonnetje gezet wordt: Vaderdag. Een cadeau voor hem bedenken is natuurlijk nooit echt makkelijk, en aangezien er nog maar weinig tijd is tot het 17 juni is, kun je maar beter snel wat gaan bedenken. Je zou hem natuurlijk kunnen helpen met eventuele klusjes die nog gedaan moeten worden, of om hem in de ochtend een lekker ontbijtje op bed te brengen, samen met een leuk cadeautje. Maar vaders hebben over het algemeen alles al en weten bijna nooit wat ze moeten vragen. Sokken is ook weer zo onorigineel, en dus is het tijd dat je wat originelers gaat bedenken – tenzij je vader een sokkenverzamelaar is, natuurlijk.

Iets wat natuurlijk altijd leuk is om te krijgen is parfum. Vooral winkels zoals de Ici Paris XL, Douglas en Bijenkorf hebben ontzettend veel keuze wat betreft mannengeuren en geven daarbij ook nog eens speciale aanbiedingen om de parfum flesjes betaalbaar te kunnen maken. Wanneer je even langs loopt kun je even een kijkje nemen en ruiken aan alle flesjes – natuurlijk met behulp van de medewerksters. Ook zou je kunnen denken aan bijvoorbeeld aftershave als cadeau, of misschien iets van een dag/nachtcrème aangezien veel mannen dit vergeten voor zichzelf te kopen.

Ook kan het leuk zijn om je vader een gepersonaliseerd cadeautje te geven. Je kunt er dan zelf wat van maken, en daarbij kun je heel veel plezier hebben. Mocht je een zusje of een broertje hebben zou je eventueel een foto shoot kunnen organiseren. Zoek een leuke en mooie plek uit om foto’s vast te leggen van jullie twee. Dit zou eventueel kunnen met de automatische stand, of je zou een vriendin kunnen vragen de foto’s te schieten. Zoek de mooiste uit en laat deze op een groot formaat printen. Doe er een mooi lijstje bij en voila: een mooi cadeau voor je vader.

 

 

Klik hier voor de site : http://www.cadeau-cadeau.nl